Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Solid Edge 2023 предлага множество нови функционалности

На 12 октомври т. г. Siemens Digital Industries Software обяви новата версия на Solid Edge, съобщават от Спейскад.

"Solid Edge 2023, който е част от портфолиото на Siemens Xcelerator, всеобхватното и интегрирано портфолио от софтуер, хардуер и услуги, предоставя иновативен и цялостен подход към разработването на продукти за масовия пазар. Безпроблемно сътрудничество между екипи и системи благодарение на подобренията на оперативната съвместимост и обновеният потребителски интерфейс допринасят за по-висока ефективност на работата с по-малко кликвания", обясняват от Спейскад.

От компанията допълват, че вследствие на нови възможности при симулация се постига редуциране на грешките при омрежване, а за спестяване на време и разходи в производството спомага елиминирането на грешките при предварителната проверка на дизайна със Solid Edge Inspector. 

"Други важни предимства на новата версия са: детайлни 3D модели – по-бързо и по-лесно с MBD подобрения, нови 4- и 5-осеви операции за разширен обхват на CAM за CNC машини, достъп до допълнителни възможности при необходимост. Solid Edge SaaS и Xcelerator Cloud осигуряват връзка с облака и възможност за абонамент за софтуер и услуги въз основа на конкретните нужди. Solid Edge SaaS, който включва Xcelerator Share, съдържа инструменти за сътрудничество от следващо поколение, възможности за разширена реалност, достъп до данните навсякъде, по всяко време, от всяко устройство. Предлагаме гъвкави възможности за лицензиране в съответствие с нуждите на клиента", подчертават от Спейскад.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Spacecad   Спейскад   Solid Edge 2023   софтуер   Siemens Digital Industries Software  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Технологии
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...