Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

През 2023 TIMTOS се завръща с нови теми и засилено международно присъствие

05.12.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Международното изложение за металообработващи машини в Тайпе, известно още като TIMTOS, ще се завърне през 2023 г. от 6 до 11 март в изложбения център Nangang. С над 1000 изложители на близо 6100 щанда, то ще надхвърли мащаба на изданието от 2022 г., и ще бъде най-голямото търговско изложение след премахването на ограниченията, свързани с COVID-19. Представителите на чуждестранни компании вече могат свободно да пътуват до Тайван. Успоредно със засиления интерес нарастват и изискванията за по-големи пространства на щандовете, като се очаква да пристигнат делегации от Виетнам, Турция, Индия и др., съобщава организаторът TAITRA. 

На проведената на 1 декември международна пресконференция за TIMTOS 2023, домакините на събитието, Саймън Уанг, президент и главен изпълнителен директор на TAITRA, и Лари Уей, председател на Тайванската асоциация по машиностроене TAMI, представиха акцентите на предстоящото издание на TIMTOS. 

Изпълнителният директор на TAITRA Уанг изтъкна, че новият слоган на TIMTOS "Keep Rolling in Metalworking" подчертава амбициите на изложението да свърже глобалната екосистема за машини и оборудване, за да направи обработката на метали по-интелигентна, по-ефективна и по-устойчива. "Може да се каже, че развиващата се машиностроителна индустрия е сред основните движещи сили за устойчив глобален растеж", допълни Уанг.

Председателят на TAMI Уей също бе уверен в успеха на TIMTOS 2023 и отбеляза, че индустрията за металорежещите машини в Тайван е станала по-устойчива след пандемията, като продължава да работи върху интелигентна трансформация и добавяне на стойност към своите продукти. 

В събитието взеха участие и мениджъри на водещи компании от Тайван, както и представители на националните павилиони на САЩ, Германия и Дания, които споделиха своите оценки за променящите се пазарни тенденции, повлияни от прехода на индустрията към устойчивост. 

Пресконференцията привлече журналисти и професионалисти от бранша от над 20 държави на място и онлайн, информират от TAITRA.

TIMTOS 2023 ще дебютира с три нови тематични области – "Усъвършенствани технологии за металообработване", "Адитивно производство" и "Производство на бъдещето". Организаторите насочват вниманието и към съпътстващите изложението събития, като Форум за бъдещо производство, Дискусия за корпоративния въглероден отпечатък, Подкаст на живо, Група за производители и Обиколки с екскурзовод.

За допълнителна информация и регистрация за TIMTOS 2023 вижте тук.

     
Източник: TIMTOS

Ключови думи: TIMTOS   TAITRA   металообработващи машини   оборудване   металообработване  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...