Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NX CAM завоюва лидерската позиция на пазара на софтуерни приложения за компютърно подпомагано производство - 23.01.2023

23.01.2023   |   Начало»Реализации
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Водещата онлайн платформа за софтуерни продукти G2 постави NX CAM на Siemens на първо място в зимната си класация в категория софтуер за компютърно подпомагано производство (CAM), съобщават от Спейскад.

Друго голяма признание от страна на потребителите на CAM софтуер е значката "Users Love Us", която също отиде при NX CAM в рамките на зимния преглед 2023 г. на G2.

В същата софтуерна категория NX CAM спечели и отличието "Momentum leader", което е доказателство, че продуктът продължава да се развива иновативно и оценките за удовлетвореност на потребителите стават по-високи.

"Трудно е да се запази лидерската позиция, тъй като удовлетвореността на клиентите и вероятността да бъдеш препоръчан никога не са постоянни. Но NX CAM печели лидерската позиция в класацията на G2 за трети пореден път, което показва, че въз основа на оценката на потребителите продуктът изпреварва конкурентите. Обратната връзка, която получаваме от потребителите на NX CAM – от големи глобални предприятия до малки и средни фирми, е безценна за нас и ни кара да се чувстваме горди", споделят от Siemens.

"В България NX CAM е предпочитано решение за клиентите, търсещи високо качество на механичната обработка, а ние сме винаги на разположение за професионална консултация и намиране на оптимално решение съобразно конкретните производствените нужди", допълват от Спейскад.

     
Източник: СпейсКАД

Ключови думи: Спейскад   SpaceCad   NX CAM   G2   CAM софтуер   компютърно подпомагано производство  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...