Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Отбелязват повишен интерес към резервациите на щандове за международното изложение DeburringEXPO

Специализираното международно изложение DeburringEXPO ще се проведе от 10 до 12 октомври 2023 г. в изложбения център в Карлсруе, Германия. Изложението за машини и технологии за финишна обработка и премахване и почистване на мустаци и остри ръбове, образувани след механична или термична обработка, се организира на всеки две години и се провежда за пети път.

Ясният фокус върху премахването на грапавини и производството на прецизни повърхностни покрития утвърдиха DeburringEXPO като водещ търговски панаир в Европа в тази област. Изложбеното портфолио обхваща процеси на обработка, които стават все по-актуални в производството на части във всички индустриални сектори. Тазгодишното издание ще представи иновации и тенденции в този специализиран сектор и ще предостави платформа за обмен на информация и ноу-хау със заинтересовани страни и клиенти относно техните инвестиционни планове, споделят организаторите.

Към края на януари вече над 70 компании са потвърдили резервации за щандове, включително почти всички пазарни и технологични лидери. Очакванията са за участие на 150 до 180 национални и международни изложители, което е значително увеличение в сравнение с последното събитие през 2021 г., отбелязва Гита Щайнман,  мениджър проекти на DeburringEXPO.

Съпътстваща програма с тематични зони и експертен форум

DeburringEXPO ще включва три тематични зони – "Почистване на компоненти", "Контрол на качеството" и "Автоматизация", а съпътстващата програма на изложението ще се фокусира върху тези три аспекта, които са свързани с настоящите и бъдещи изисквания за качеството на повърхностите на компонентите.

Важна част от събитието е 3-дневният експертен форум с презентации със симултантен превод (немски - английски), който ще привлече специализираната аудитория. Той е чудесна възможност за посетителите да разширят своите познания в областта на премахване на грапавини, финишна обработка и почистване на компоненти, както и в производството на прецизни повърхностни покрития, като се запознаят с нови решения, резултати от изследвания и свързани с тях приложения.

     
Източник: DeburringEXPO

Ключови думи: DeburringEXPO   премахване на мустаци   финишна обработка   почистване на повърхности   металообработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...