Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Simcenter 3D на Siemens се нареди сред най-добрите CAD и PLM продукти за 2023 г.

06.03.2023   |   Начало»Технологии
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Siemens Simcenter 3D влезе в списъка на най-добрите CAD и PLM продукти за 2023 г. на G2, съобщават от SpaceCAD, официален дистрибутор на софтуерните продукти на Siemens в България. Simcenter 3 заема 14-о място и е най-високо класираният инструмент за симулация в списъка.
 
С помощта на Simcenter 3D може да се моделира и оценява работата на сложни продукти чрез революционни подобрения в ефективността на симулацията, посочват от фирмата и допълват, че чрез интегриране на множество физически детайли заедно от една среда за симулационно моделиране потребителите получават по-добра представа за ефективността на продуктите си по-бързо.
 
Simcenter 3D е интегрирана среда, в която може да се извършва цялата CAE предварителна и последваща обработка. Инструментите за манипулиране на геометрията помагат интуитивно да се премахне и абстрахира геометрията на компютърно подпомогнато проектиране (CAD) от всеки източник. Инструментите за свързване и моделиране поддържат множество приложения за симулация и дават възможност за свързване на даден модел за анализ с данни за проектиране. Това помага да се ускори досадният процес на моделиране и да се поддържат моделите за анализ в синхрон с най-новия дизайн, уточняват от Спейскад.
 
Simcenter 3D интегрира индустриални стандартни мултидисциплинарни симулационни решаващи устройства, всички от централизираната инженерна среда. Солвърите на Simcenter 3D позволяват симулации за структури, акустика, структурна динамика, издръжливост, движение, термични, електромагнитни и други натоварвания, като помагат да се предскаже производителността в реалния свят за голямо разнообразие от области на физиката.
 
Тясната интеграция на решения с широк кръг CAD продукти рационализира мултифизичните процеси, които иначе биха били твърде предизвикателни за изпълнение.

     
Източник: SpaceCAD

Ключови думи: SpaceCAD   Siemens   Simcenter 3D   симулации   CAD  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...