Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новото изложение Advanced Machine Tools в Барселона показва последните иновации в машиностроенето

Новото търговско изложение Advanced Machine Tools, посветено на последните иновации в металообработката – машини за огъване, рязане и формоване на метали, инструментална екипировка, компоненти и аксесоари и спомагателно оборудване, ще се проведе от 18 до 20 април в изложбения център Fira Barcelona, информират организаторите от NEBEXT.

Събитието се провежда успоредно с годишната среща на върха за индустриални иновации Advanced Factories, която представя най-новите разработки в оборудването за индустриална автоматизация, роботиката, изкуствения интелект, машинното самообучение и всички авангардни технологии, свързани с Industry 4.0. Целта е да се обединят усилията за насърчаване на иновациите и дигиталната трансформация в металообработващата индустрия.

Бизнес платформа за иновации, работа в мрежа и създаване на успешни партньорства

Advanced Machine Tools е място за срещи на доставчици на металорежещи машини и оборудване с професионалисти от машиностроителния сектор, търсещи нови решения, ноу-хау и технологии, които се предлагат от големи компании, малки и средни предприятия и стартиращи фирми за постигане на бърза и ефективна механизация, автоматизация и пълна роботизация на производствените процеси и интегриране на системи и технологични решения. 

Интерес за професионалната общност ще бъде и провеждането на Конгрес "Индустрия 4.0" 2023, чиято програма предвижда презентации и панелни дискусии по актуалните теми в сектора.

Лост в подкрепа на технологичната трансформация

"Advanced Machine Tools е създадено, за да подкрепи машиностроителния сектор и да се превърне в най-голямата сцена за машиностроителната индустрия в страната. Провеждано съвместно с Advanced Factories, това събитие ще предлага на всеки две години най-съвременните решения, бизнес възможности и ноу-хау, които ще служат като лост в подкрепа на технологичната трансформация на производствените процеси благодарение на дигитализация, системи за автоматизация и роботизация, изкуствено зрение, цифрови близнаци, системи за набиране на данни, системи за измерване и всички технологии, които допринасят за повишаване на конкурентоспособността в производствената сфера", споделят организаторите.

     
Източник: NEBEXT

Ключови думи: Advanced Machine Tools   Advanced Factories   машиностроене   металообработка   автоматизация  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...