Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Регистрацията за GrindingHub 2024 вече започна

След миналогодишния успешен старт на търговското изложение за индустрията за шлифоване и финишни операции GrindingHub, организаторите от Германската асоциация на производителите на машини VDW имат стремежа да затвърдят успеха, отваряйки регистрацията за следващото издание. Компаниите, които желаят да представят своите иновативни продукти и технологии пред избрана целева аудитория, ще могат да направят това от 14 до 17 май 2024 г. на GrindingHub 2024 в Щутгарт, информират от VDW.

Повече за GrindingHub

Събитието се провежда на всеки две години с основен организатор VDW в сътрудничество с Messe Stuttgart и Schleiftagung, както и с направление "Металообработващи машини" на Асоциацията на швейцарската индустрия за машиностроене, електротехника и металообработка Swissmem, като институционален патрон.

"Стартирахме GrindingHub през 2022 г., като успяхме да привлечем голям брой изложители и посетители. Искаме да надградим постигнатото и през следващата година. Вече очакваме с нетърпение да се срещнем отново в Щутгарт и отправяме сърдечна покана към специалистите от сектора, като ги насърчаваме да не пропускат този акцент в календара на индустрията за шлифовъчни технологии", заявява д-р Вилфрид Шефеър, изпълнителен директор на VDW.

Един от изложителите – Бернд Дюр, ръководител на търговския отдел сектор шлифоване на Emag Group в Залах, който е силно впечатлен от събитието, споделя: "Ние сме повече от доволни от това, което постигнахме на GrindingHub. Събитието ни предостави отлична платформа за представяне на нашите машини, технологии и услуги пред широка търговска аудитория и за установяване на ценни контакти. Възможността да общуваме с други изложители и професионалисти от сектора се оказа много ценна за нас. Най-много ни впечатли цялостната концепция и твърдо възнамеряваме да се върнем отново на GrindingHub."

През 2024 г. фокусът отново ще бъде върху шлифовъчните машини и абразивите, но също и върху цялата производствена среда на технологията за шлифоване, като подходящи софтуерни инструменти, периферни устройства за процеси и системи за измерване и тестване.

360°SPECIAL – виртуална глобална сцена на индустрията за шлифоване

Хибридният характер на GrindingHub позволява на заинтересованите да следят най-новото в света на технологиите за шлифоване. За своята аудитория дори в годините без панаир VDW, в сътрудничество с бизнес мрежата IndustryArena, предлага на индустрията цифрова платформа под марката 360°SPECIAL. През платформата компаниите могат да презентират своите нови продукти и технологии пред международна онлайн аудитория и да контактуват с потенциални клиенти.

Миналогодишното издание GrindingHub digital вече демонстрира ефективността на концепцията с многобройните си дигитални възможности – включително уеб сесии, видеоклипове и участие във форуми. От тези възможности се възползваха 28 компании и повече от половината от близо 9500 посетители, допълват организаторите.

Подробности за участие в дигиталната платформа може да намерите тук.

     
Източник: VDW

Ключови думи: VDW   GrindingHub   металообработка   шлифоване   полиране  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...