Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Регистрацията за GrindingHub 2024 вече започна

След миналогодишния успешен старт на търговското изложение за индустрията за шлифоване и финишни операции GrindingHub, организаторите от Германската асоциация на производителите на машини VDW имат стремежа да затвърдят успеха, отваряйки регистрацията за следващото издание. Компаниите, които желаят да представят своите иновативни продукти и технологии пред избрана целева аудитория, ще могат да направят това от 14 до 17 май 2024 г. на GrindingHub 2024 в Щутгарт, информират от VDW.

Повече за GrindingHub

Събитието се провежда на всеки две години с основен организатор VDW в сътрудничество с Messe Stuttgart и Schleiftagung, както и с направление "Металообработващи машини" на Асоциацията на швейцарската индустрия за машиностроене, електротехника и металообработка Swissmem, като институционален патрон.

"Стартирахме GrindingHub през 2022 г., като успяхме да привлечем голям брой изложители и посетители. Искаме да надградим постигнатото и през следващата година. Вече очакваме с нетърпение да се срещнем отново в Щутгарт и отправяме сърдечна покана към специалистите от сектора, като ги насърчаваме да не пропускат този акцент в календара на индустрията за шлифовъчни технологии", заявява д-р Вилфрид Шефеър, изпълнителен директор на VDW.

Един от изложителите – Бернд Дюр, ръководител на търговския отдел сектор шлифоване на Emag Group в Залах, който е силно впечатлен от събитието, споделя: "Ние сме повече от доволни от това, което постигнахме на GrindingHub. Събитието ни предостави отлична платформа за представяне на нашите машини, технологии и услуги пред широка търговска аудитория и за установяване на ценни контакти. Възможността да общуваме с други изложители и професионалисти от сектора се оказа много ценна за нас. Най-много ни впечатли цялостната концепция и твърдо възнамеряваме да се върнем отново на GrindingHub."

През 2024 г. фокусът отново ще бъде върху шлифовъчните машини и абразивите, но също и върху цялата производствена среда на технологията за шлифоване, като подходящи софтуерни инструменти, периферни устройства за процеси и системи за измерване и тестване.

360°SPECIAL – виртуална глобална сцена на индустрията за шлифоване

Хибридният характер на GrindingHub позволява на заинтересованите да следят най-новото в света на технологиите за шлифоване. За своята аудитория дори в годините без панаир VDW, в сътрудничество с бизнес мрежата IndustryArena, предлага на индустрията цифрова платформа под марката 360°SPECIAL. През платформата компаниите могат да презентират своите нови продукти и технологии пред международна онлайн аудитория и да контактуват с потенциални клиенти.

Миналогодишното издание GrindingHub digital вече демонстрира ефективността на концепцията с многобройните си дигитални възможности – включително уеб сесии, видеоклипове и участие във форуми. От тези възможности се възползваха 28 компании и повече от половината от близо 9500 посетители, допълват организаторите.

Подробности за участие в дигиталната платформа може да намерите тук.

     
Източник: VDW

Ключови думи: VDW   GrindingHub   металообработка   шлифоване   полиране  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...