Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Спестете до 60% от разходите и повишете устойчивостта при финишна обработка със смесите Long Life

Пречистването на технологичната вода и използването на рециклиращи смеси са сред утвърдените съвременни процеси, прилагани при финишната обработка на метали. Основен въпрос е колко дълго може да се поддържа стабилна технологичната вода, за да продължи нейното използване. С новите смеси Long Life на Rosler обичайният експлоатационен живот на технологичната течност в повечето случаи може да бъде почти удвоен.

Това става възможно благодарение на по-нататъшното усъвършенстване на доказаните ZF смеси чрез иновативна комбинация на изходните субстанции. По този начин се осигуряват доказаните предимства на ZF смесите – защита от корозия, обезмасляване или почистване, в комбинация с почти двукратно удължаване на времето за работа.

По-екологични довършителни операции

Когато става дума за ефективно използване на ресурсите и устойчивост, смесите Long Life могат да предложат допълнителни предимства. С новия състав на материала се осигурява значително подобрение от гледна точка на санитарния баланс на системата. Вече не е необходимо добавянето на биоциди към технологичната вода за премахване на нежелани микроорганизми. Това предпазва околната среда, намалява натоварването на служителите и снижава оперативните разходи.

Намаляване на разходите до 60%

С употребата на Long Life се намалява използването на смеси и вода, понижават се разходите за обезвреждане на отпадъци, елиминира се необходимостта от биоциди и се ограничава нуждата от персонал за обслужване на технологичната вода. Ако се съберат всички тези предимства, общите спестявания достигат до 60% в сравнение с класическите ZF смеси.

Допълнително предимство е повишената стабилност на процеса благодарение на опростеното боравене с технологичната вода.

За още по-ефективно и стабилно пречистване и рециклиране на технологичната вода използването на смесите Long Life може да се комбинира с цифровата система за управление на технологична вода на Rosler Smart Solutions.

Повече информация вижте тук.

 

 

 

 

Rosler Group
Email: info@rosler.com
https://de.rosler.com/en-en/

     
Източник: Rosler

Ключови думи: Rosler   Рьослер   Long Life Compounds   технологична вода   довършителни операции   повърхностна обработка на металите  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...