Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Над 150 изложители ще участват на MachTech&InnoTech 2023

23.08.2023   |   Начало»Бизнес

От 3 до 6 октомври в Интер Експо Център (ИЕЦ) ще се съберат представители на индустриалния сектор от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия за едно от най-очакваните професионални бизнес събития – изложението MachTech&InnoTech, съобщават от ИЕЦ.

Международният формат ще постави за 14-и път акцент върху индустриалните машини, технологии, иновации и автоматизацията и ще превърне София в притегателна точка за този така важен икономически отрасъл.

Изложението предоставя платформа за развитие на бизнеса – чрез създаване на нови контакти, проучване на нови ниши и запознаване с нови продукти. Едновременно с това е място за откриване на бъдещите тенденции и създава екосистема за иновации и визионерство, благодарение на съпътстващите формати, подчертават организаторите.

Стотици национални, регионални и световни брандове

"Над 150 ще бъдат изложителите през тази година", споделят от Интер Експо Център. По този показател изложението бележи стабилен 30-процентов ръст. В залите на международния изложбен център ще се стекат изложители от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия, като от последните две държави ще има и мащабни колективни участия.

"Всички тези компании ще представят стотици национални, регионални и световни брандове", казват организаторите и допълват, че през последните години се засилва интересът за посещение не само от района на Балканите, но и от Източна и Централна Европа.

Какво ще предложи MachTech&InnoTech 2023

С какво MachTech&InnoTech привлича все по-голям интерес? "Комплексността е водещото качество, които изложителите и посетителите отчитат", споделят организаторите.

Изложението съчетава две зони. MachTech е обособена за металорежещите и обработващите машини, технологии за заваряване, външна и термообработка, машинно проектиране, хидравлика и пневматика, лазерни технологии и опазване на околната среда при индустриалните процеси.

Зоната на InnoTech е отредена за индустриалната автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др.

Организаторите продължават да усъвършенстват и онлайн платформата на MachTech&InnoTech www.machtech.bg. Чрез нея се улеснява както процесът компаниите да се включат като изложители, така и посетителите да се сдобият с билет за посещение.

Industrial Tech Forum

Всичко това през тази година ще бъде "поднесено" на публиката заедно с новия съпътстващ формат Industrial Tech Forum. Събитието ще заинтригува съзнанието на публиката на 4 октомври. Реализирано с усилията на TLL Media и Интер Експо Център, форумът ще е достъпен за публиката на изложението.

Всеобхватно – така можем да се опише с една дума индустриалното изложение MachTech&InnoTech, защото дава едновременно възможност за създаване на нови контакти, развитие на бизнеса, разширяване на светогледа, обсъждане на концепции и среща с визионери, обобщават от ИЕЦ.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   Industrial Tech Forum   изложение   машини   технологии   иновации   автоматизация   машиностроене   металообработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...