Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Над 150 изложители ще участват на MachTech&InnoTech 2023

23.08.2023   |   Начало»Бизнес

От 3 до 6 октомври в Интер Експо Център (ИЕЦ) ще се съберат представители на индустриалния сектор от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия за едно от най-очакваните професионални бизнес събития – изложението MachTech&InnoTech, съобщават от ИЕЦ.

Международният формат ще постави за 14-и път акцент върху индустриалните машини, технологии, иновации и автоматизацията и ще превърне София в притегателна точка за този така важен икономически отрасъл.

Изложението предоставя платформа за развитие на бизнеса – чрез създаване на нови контакти, проучване на нови ниши и запознаване с нови продукти. Едновременно с това е място за откриване на бъдещите тенденции и създава екосистема за иновации и визионерство, благодарение на съпътстващите формати, подчертават организаторите.

Стотици национални, регионални и световни брандове

"Над 150 ще бъдат изложителите през тази година", споделят от Интер Експо Център. По този показател изложението бележи стабилен 30-процентов ръст. В залите на международния изложбен център ще се стекат изложители от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия, като от последните две държави ще има и мащабни колективни участия.

"Всички тези компании ще представят стотици национални, регионални и световни брандове", казват организаторите и допълват, че през последните години се засилва интересът за посещение не само от района на Балканите, но и от Източна и Централна Европа.

Какво ще предложи MachTech&InnoTech 2023

С какво MachTech&InnoTech привлича все по-голям интерес? "Комплексността е водещото качество, които изложителите и посетителите отчитат", споделят организаторите.

Изложението съчетава две зони. MachTech е обособена за металорежещите и обработващите машини, технологии за заваряване, външна и термообработка, машинно проектиране, хидравлика и пневматика, лазерни технологии и опазване на околната среда при индустриалните процеси.

Зоната на InnoTech е отредена за индустриалната автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др.

Организаторите продължават да усъвършенстват и онлайн платформата на MachTech&InnoTech www.machtech.bg. Чрез нея се улеснява както процесът компаниите да се включат като изложители, така и посетителите да се сдобият с билет за посещение.

Industrial Tech Forum

Всичко това през тази година ще бъде "поднесено" на публиката заедно с новия съпътстващ формат Industrial Tech Forum. Събитието ще заинтригува съзнанието на публиката на 4 октомври. Реализирано с усилията на TLL Media и Интер Експо Център, форумът ще е достъпен за публиката на изложението.

Всеобхватно – така можем да се опише с една дума индустриалното изложение MachTech&InnoTech, защото дава едновременно възможност за създаване на нови контакти, развитие на бизнеса, разширяване на светогледа, обсъждане на концепции и среща с визионери, обобщават от ИЕЦ.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   Industrial Tech Forum   изложение   машини   технологии   иновации   автоматизация   машиностроене   металообработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...