Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Водещи компании ще представят тенденциите в машиностроенето на МТП в Пловдив

От 14 до 17 септември в Палата №3 на Пловдивския панаир водещи компании от машиностроителната индустрия ще представят своите технологии и продукти, ще промотират иновации и съоръжения пред заинтересована аудитория, съобщават организаторите на Международния технически панаир (МТП).

Тематичната експозиция по традиция привлича изложителите с възможностите за създаване на бизнес контакти и нови партньорства. Панаирът предоставя най-добрите условия за презентации, премиери, делови срещи и успешни преговори. Ще бъдат отличени със златни медали иновативните разработки и технологии с принос за бъдещето на машиностроенето. Посетителите ще могат да видят достиженията както на българските фирми, така и на компании от Европа и Азия.

Българските изложители

Родната тежка индустрия ще бъде представена от утвърдени на световния пазар български индустриални паркове, консорциуми и технологични центрове. Техните разработки и рационализации за различни производства вече фигурират със заявки в конкурса за златен медал.

Най-голямата у нас специализирана компания в областта на металообработващите машини ще изложи различни модели стругове, фрези, преси, шлифовъчни машини и други. Наред с промишлените лидери в Техническия панаир участват и по-малки фирми, чиято дейност подпомага изграждането и оборудването на складови, производствени и търговски обекти и делови сгради.

Сред претендентите в конкурса са мощна хибридна станция за електромобили с фотоволтаична централа и батерии, както и система за дистанционно управление и мониторинг на енергийно стопанство –локална станция/сървър и облачен софтуер.

Представители на автомобилната индустрия и електрониката, козметичната и химическата промишленост ще срещнат на изложението желан партньор – производител на висококачествени бласови изделия, шприцовани изделия, матрици и асемблиране. Компанията е българска и непрекъснато разширява своя пазарен дял, благодарение на цялостната услуга, която предлага.

Международно участие

Тази години в изложението отново се включват силни производители от Турция. Те се представят с пълна гама продукти за ВиК сектора, с резервни части за машини, автоматизирани системи и съоръжения в областта на електрониката и електроапаратурата. Сред изложителите от Турция са и опитни компании, специализирани в проектирането и изграждането на фотоволтаични инсталации. Алтернативни технологии за отопление с минимални разходи и екологично гориво ще предложи фирма от гр. Каратай, провинция Коня.

Най-голямата полска компания, специализирана в производството на гръмоотводно оборудване с всички аксесоари, ще се представи с пълната си продуктова листа, покриваща изискванията на всеки сграден обект - промишлен, жилищен, исторически и храмов, търговски и обслужващ, офисен, обществен или спортен.

Водещ италиански производител на кранове е не само сред сертифицираните с гаранция за качество в производството по индивидуални параметри, но и с лиценз за коректни бизнес отношения.

Румънски лидер в стоманодобивната индустрия пристига с иновативни производствени предложения и атрактивни условия за партньорства. Последен клас съоръжения и консумативи за поддръжка на автомобили и двигатели ще представи на щанда си друга водеща компания от северната ни съседка.

Експозицията в Палата № 3 включва също производствени мощности за полимери и апаратура за прецизно обработване на различни компоненти.

Дубайска компания ще се представи с различни модели електрокари, строителни машини и инсталации за поддръжка.

Най-новите тенденции в едрата техника за строителството, минната и сондажна промишленост ще покаже българският представител на водеща японска компания. Премиерата на последния модел колесен челен товарач ще се състои именно в Пловдивския панаир.

Машиностроенето остава движеща сила в промишлеността, като с развитието на технологиите подпомага постигането на по-ефективни, устойчиви и интелигентни решения в индустрията. Организаторите полагат всички усилия да се даде видимост на новостите и възможност за изява на бизнеса по време на 77-ото издание на МТП.

     
Източник: Международен панаир Пловдив

Ключови думи: Международен технически панаир   МТП   машиностроителна индустрия   металообработване  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...