Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Водещи компании ще представят тенденциите в машиностроенето на МТП в Пловдив

От 14 до 17 септември в Палата №3 на Пловдивския панаир водещи компании от машиностроителната индустрия ще представят своите технологии и продукти, ще промотират иновации и съоръжения пред заинтересована аудитория, съобщават организаторите на Международния технически панаир (МТП).

Тематичната експозиция по традиция привлича изложителите с възможностите за създаване на бизнес контакти и нови партньорства. Панаирът предоставя най-добрите условия за презентации, премиери, делови срещи и успешни преговори. Ще бъдат отличени със златни медали иновативните разработки и технологии с принос за бъдещето на машиностроенето. Посетителите ще могат да видят достиженията както на българските фирми, така и на компании от Европа и Азия.

Българските изложители

Родната тежка индустрия ще бъде представена от утвърдени на световния пазар български индустриални паркове, консорциуми и технологични центрове. Техните разработки и рационализации за различни производства вече фигурират със заявки в конкурса за златен медал.

Най-голямата у нас специализирана компания в областта на металообработващите машини ще изложи различни модели стругове, фрези, преси, шлифовъчни машини и други. Наред с промишлените лидери в Техническия панаир участват и по-малки фирми, чиято дейност подпомага изграждането и оборудването на складови, производствени и търговски обекти и делови сгради.

Сред претендентите в конкурса са мощна хибридна станция за електромобили с фотоволтаична централа и батерии, както и система за дистанционно управление и мониторинг на енергийно стопанство –локална станция/сървър и облачен софтуер.

Представители на автомобилната индустрия и електрониката, козметичната и химическата промишленост ще срещнат на изложението желан партньор – производител на висококачествени бласови изделия, шприцовани изделия, матрици и асемблиране. Компанията е българска и непрекъснато разширява своя пазарен дял, благодарение на цялостната услуга, която предлага.

Международно участие

Тази години в изложението отново се включват силни производители от Турция. Те се представят с пълна гама продукти за ВиК сектора, с резервни части за машини, автоматизирани системи и съоръжения в областта на електрониката и електроапаратурата. Сред изложителите от Турция са и опитни компании, специализирани в проектирането и изграждането на фотоволтаични инсталации. Алтернативни технологии за отопление с минимални разходи и екологично гориво ще предложи фирма от гр. Каратай, провинция Коня.

Най-голямата полска компания, специализирана в производството на гръмоотводно оборудване с всички аксесоари, ще се представи с пълната си продуктова листа, покриваща изискванията на всеки сграден обект - промишлен, жилищен, исторически и храмов, търговски и обслужващ, офисен, обществен или спортен.

Водещ италиански производител на кранове е не само сред сертифицираните с гаранция за качество в производството по индивидуални параметри, но и с лиценз за коректни бизнес отношения.

Румънски лидер в стоманодобивната индустрия пристига с иновативни производствени предложения и атрактивни условия за партньорства. Последен клас съоръжения и консумативи за поддръжка на автомобили и двигатели ще представи на щанда си друга водеща компания от северната ни съседка.

Експозицията в Палата № 3 включва също производствени мощности за полимери и апаратура за прецизно обработване на различни компоненти.

Дубайска компания ще се представи с различни модели електрокари, строителни машини и инсталации за поддръжка.

Най-новите тенденции в едрата техника за строителството, минната и сондажна промишленост ще покаже българският представител на водеща японска компания. Премиерата на последния модел колесен челен товарач ще се състои именно в Пловдивския панаир.

Машиностроенето остава движеща сила в промишлеността, като с развитието на технологиите подпомага постигането на по-ефективни, устойчиви и интелигентни решения в индустрията. Организаторите полагат всички усилия да се даде видимост на новостите и възможност за изява на бизнеса по време на 77-ото издание на МТП.

     
Източник: Международен панаир Пловдив

Ключови думи: Международен технически панаир   МТП   машиностроителна индустрия   металообработване  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...