Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Председателят на ББКМ Виолин Ненов ще открие Industrial Tech Forum – Sofia 2023

Председателят на Българска браншовата камара - машиностроене (ББКМ) Виолин Ненов ще открие с приветствие от името на организацията премиерното издание на професионалния форум за технологични иновации в индустрията Industrial Tech Forum 2023.

Форумът се организира от TLL Media и Интер Експо Център (ИЕЦ) и ще се проведе на 4 октомври т. г. в зала "Витоша" на ИЕЦ като съпътстващо събитие на водещото у нас изложение за индустриални машини и технологии MachTeh&InnoTech Expo.

Виолин Ненов е магистър по математика с над 30 години професионален стаж в Централния машиностроителен институт (по-късно Бизнес иновационен център СИМЕ) – математик и научен сътрудник в областта на автоматизацията на инженерния труд (разработване на: математически модели и софтуер за решаване на инженерни задачи, CAD системи), ръководител направления, директор и изпълнителен директор.

Над 15 години той ръководи Консултативния център за усвояване на еврофондове за машиностроене към ББКМ, член е и председател на Контролния съвет, а от ноември 2022 г. е председател на камарата.

За ББКМ

Камарата е учредена през 1991 г. и е най-голямата отраслова работодателска организация в България в сферата на преработващата промишленост. В нея членуват над 240 фирми производители от всички подсектори на машиностроенето, вкл. фирми на чуждестранни инвеститори.

Към камарата са създадени съюзи по леярство, хладилна и климатична техника, каростроене. ББКМ е член на най-голямата международна организация за металообработващата промишленост СЕЕМЕТ, както и на европейската организация по леярство CAEF. 

Основната дейност на ББКМ е насочена към подпомагане на дейността на нейните членове във всички аспекти, като същевременно се стреми да съдейства за подобряване на условията за цялостното развитие на машиностроителния бранш. Секторът е от изключителна важност за България: той произвежда продукция за над 10 млрд. лв. годишно (около 10% от БВП). В него са заети над 130 хил. души (над 50% са във фирми – членове на ББКМ).

Industrial Tech Forum – Sofia 2023

Експертният форум ще включва презентации на водещи специалисти от областта на машиностроенето, индустриалната автоматизация и роботиката, които ще представят актуалните тенденции и технологии с приложение в индустрията у нас. Събитието ще предостави възможности за нетуъркинг с посетители, експерти и представители на бизнеса, срещи, обмяна на опит, демонстрации в интерактивни формати.

Industrial Tech Forum – Sofia 2023 се организира от екипа на сп. Инженеринг ревю и порталите от групата IndustryInfo.bg.

За допълнителна информация и регистрация за безплатно участие вижте тук.
 

Може да следите и свързаните с форума новини във Facebook страницата на събитието.

     
Източник: ББКМ

Ключови думи: ББКМ   Industrial Tech Forum – Sofia   Интер Експо Център   MachTeh&InnoTech   машиностроене  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...