Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Доц. Пламен Угринов от Техническия колеж в Казанлък ще разкаже на Industrial Tech Forum за развитието на машиностроенето в региона

Доц. д-р инж. Пламен Угринов ще бъде сред официалните лица, които ще вземат участие в първия Industrial Tech Forum – Sofia, организиран от TLL Media и Интер Експо Център в рамките на водещото международно изложение за машини и технологии MachTech&InnoTech Expo 2023.

Събитието ще се състои на 4 октомври т. г. в зала "Витоша" на Интер Експо Център, където ще бъдат представени актуалните тенденции и технологии в индустрията у нас с участието на изявени представители на експертната и бизнес общност в машиностроенето, индустриалната автоматизация и роботиката.

Доц. Угринов е преподавател в Техническия университет - София с над 30 години стаж и отговаря за организацията на обучението и практическите занятия в Техническия колеж - Казанлък по специалността "Технология на машиностроенето". Преподава учебни курсове, свързани с металорежещите машини с ЦПУ. В базата на Техническия колеж в Казанлък доц. Угринов е организатор на обучението и практическите занятия.

Самият той завършва специалност "Конструиране на металорежещи машини с ЦПУ". Работи в Института за металорежещи машини - София, където участва в конструирането, изпитването, изследването и внедряването в серийно производство на редица обработващи центри, част от които се срещат из цеховете и до днес.

На форума доц. Угринов ще разкаже за създаването и развитието на Техническия колеж в Казанлък, за професионалната подготовка на бъдещите инженери и специалисти, за проблемите и перспективите за машиностроителната индустрия в региона.

"Едно уникално събитие бележи началото на колежа. В духа на старата българска възрожденска традиция бизнесът събра и дари на колежа около 400 хил. лв., които се използваха за ремонт и обзавеждане на сградата на колежа. Забележително е, че в акцията се включиха не само машиностроителите, но и представителите на други сфери от стопанския живот в града, а създаденият колеж и днес се радва на широката подкрепа на казанлъшката общественост", споделя пред TLL Media доцентът, който е и дългогодишен автор на редакционни статии в списание Инженеринг Ревю и безценен консултант на редакцията в периода на нейното израстване през годините.

Повече информация и линк за регистрация за безплатно участие като посетител в Industrial Tech Forum – Sofia 2023 ще намерите тук.

Следете новостите около форума и във Facebook страницата на събитието.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Техническия колеж – Казанлък   Industrial Tech Forum – Sofia   Интер Експо Център   MachTeh&InnoTech   машиностроене  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...