Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Водещият панаир в Анадола MAKTEK Konya събира лидерите от машиностроителния сектор

От 11 до14 октомври 2023 г. Международният панаирен център Tüyap Konya ще отвори врати за най-голямата среща на машиностроителната индустрия в анадолския регион, съобщават организаторите от Tüyap.

Изложението MAKTEK Konya се провежда в сътрудничество с Търговската камара на Коня, Асоциацията на индустриалците и търговците в машиностроенето (TİAD) и Турската асоциация на производителите на машини (MİB).

Коня е производственият център на Анадола с непрекъснато развиваща се индустрия. Градът има важен принос към турската икономика, като секторът заема първо място в износа на Коня и оказва силен положителен ефект върху индустриалния профил на града.

Панаирът отваря врати през 2019 г. като отбелязва голям успех, привличайки близо 30 хил. посетители от 47 държави и 276 фирми изложители от 20 държави. След предишното успешно издание на MAKTEK Konya представителите на машиностроителния бранш очакват с нетърпение възможността да изложат най-новите си продукти и решения.

Панаирът ще събере всички заинтересовани страни от сектора и ще представи разработки от целия спектър на машиностроенето – металорежещи машини, машини за рязане и обработка на листов материал, металорежещи инструменти, държачи за инструменти, компресори, контрол на качеството – системи за измерване, CAD/CAM, PLM софтуер и производствени технологии.

Защо да посетите MAKTEK Konya

Събирайки посетители от всички краища на света, панаирът MAKTEK Konya си поставя за цел да се превърне в място за сътрудничество за хиляди местни и международни специалисти и водещи фирми.

"Надяваме се да ви видим в Коня, бързо развиващата се столица на металообработването и производствените технологии", приканват от Tüyap, като информират за разнообразните възможности, които предлага изложението.

Висококачествени продукти на конкурентни цени.Можете да намерите нови продукти на водещи световни марки, да ги сравните лесно с широка гама от алтернативи и да получите изгодни цени.

Последни разработки и тенденции. Можете да видите най-новите тенденции, нови технологични решения и алтернативи на изложението, което обединява водещи световни марки и компании.

Направете B2B среща със собственици на компании. Можете да се срещнете с производители и търговци, собственици на компании от региона и да установите плодотворно сътрудничество с тях.

Програмата за срещи улеснява организирането на B2B срещи с целеви изложители и ефективното използване на времето. С помощта на безплатна програма може да намерите изложители, които отговарят на вашите специфични изисквания, и да организирате срещи с тях.

Коня е сърцето на металообработването с голям брой OIZ (Организирани индустриални зони).

За подробности и онлайн билет вижте тук.

     
Източник: Tüyap

Ключови думи: MAKTEK Konya   Tüyap   машиностроене   металорежещи машини   международно изложение  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...