Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

GrindingHub 2024 с разширен тематичен обхват и международно участие

Следващото издание на GrindingHub се очаква да бъде по-голямо и с по-широко международно участие от предходното. Над 375 компании от 28 държави вече са си осигурили място на търговското изложение за индустрията за шлифоване и финишни операции от 14 до 17 май 2024 г. в Щутгарт. Това се вижда от предварителния списък с изложители, който наскоро беше публикуван на сайта на GrindingHub, съобщават организаторите от Асоциацията на германските производители на металорежещи машини VDW.

"Уверени сме, че ще можем да организираме още един силен търговски панаир за индустрията през 2024 г. предвид текущото ниво на регистрации, международния характер на изложителите и широкия обхват на събитието, който включва цялата производствена верига", споделя д-р Маркус Херинг, изпълнителен директор на VDW.

Засилено участие на изложители и посетители от Азия

Особено впечатляващо е увеличението на изложителите от Азия. До момента са направени близо 50 регистрации. За разлика от първото издание на GrindingHub, което все още страдаше от последиците от пандемията, сега свободата на пътуване е възстановена и компании от цял вят вече могат да стигнат до Щутгарт. Откроява се ръстът на китайските изложители – от 4 на 32. В момента Китай е най-големият производител и най-големият пазар за технологии за шлифоване, отбелязват от VDW.

Очаква се и значително увеличение на посетителите от Азия, особено от Китай и Япония. Щутгарт, като място на събитието, предлага идеални условия за посрещане на участници от цял свят.

Местоположението, което е в непосредствена близост до международното летище Щутгарт, а също и до важни пътни артерии и железопътен транспорт, осигурява удобен достъп за всички посетители и изложители. А входният билет за панаира позволява безплатно ползване на линиите на S-Bahn и U-Bahn, които предлагат приятен, екологичен транспорт на чести интервали, отбелязва Себастиан Шмид, член на мениджърския екип на Messe Stuttgart.

Представяне на цялата верига на стойността на технологиите за шлифоване

GrindingHub 2024 разширява не само обхвата на производителите, но също и на представените области, така че да покрие цялата веригата на процеса на шлифоване. Богатата гама на изложението ще включва всичко от шлифовъчни машини до подходящи софтуерни продукти, периферни устройства и системи за измерване и контрол, което повишава привлекателността на търговския панаир за потребителите.

"За нас GrindingHub много бързо се утвърди като водещ търговски панаир за технологии за шлифоване. И затова го оценяваме като отлична възможност за развиване на отношенията с нашите клиенти, потенциални заинтересовани страни и експерти от най-висока класа", заявява Мартин Бюш, ръководител маркетинг за Централна Европа в производствената компания Saint-Gobain Abrasives във Веселинг, Германия.

     
Източник: VDW

Ключови думи: VDW   GrindingHub   технологии за шлифоване   машиностроене   металообработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...