Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NORTEC 2024 ще отвори врати през януари в Хамбург

Международното изложение за машини и технологии NORTEC 2024 ще се проведе от 23 до 26 януари 2024 г. в Хамбург. Подготовката на събитието тече с пълна сила с наближаване на откриването, споделят организаторите от Messe Stuttgart.

NORTEC 2024 – търговско изложение за производители

В продължение на четири дни на NORTEC ще бъдат изложени съвременни технологии и новаторски производствени решения с фокус върху актуалните теми в индустрията. Изложители и посетители виждат добри възможности за създаване за базирани на практика директни бизнес контакти в NORTEC. Над 180 изложители ще представят своите най-нови предложения, покриващи всички етапи от веригата на стойността в металообработващата промишленост.

Изложението предоставя платформа за представители на индустрията от северна Германия, съседните скандинавски страни, Нидерландия и Белгия. Събитието е с широк спектър и насочва вниманието към металообработващи машини и производствени съоръжения, прецизни инструменти, роботика и автоматизация, софтуерни продукти, дигитални и IT решения, контролни и измервателни устройства, електроника, материали, услуги, транспортни и складови технологии и др.

NORTEC ще се провежда на всеки две години, а негови домакини са Асоциацията на германските производители на металорежещи машини VDW и Messe Stuttgart.

Съпътстваща програма, фокусирана върху горещи теми от индустрията

NORTEC 2024 подготвя богата програма. "При организиране на отделните акценти в програмата Messe Stuttgart и VDW, които наскоро поеха управлението на NORTEC, работят в тясно сътрудничество с доверени партньорски институции с опит и познания за изискванията на целевите пазари. Програмата на NORTEC ще се фокусира върху водещи теми в индустрията, които ще бъдат представени в различни формати", обяснява д-р Маркус Херинг, управляващ директор на VDW и дава няколко примера:

Групата Hansesupplier, която обединява десет производители от северна Германия, ще се представи с общ щанд, на който компаниите ще демонстрират своя опит в света на съвременната металообработка. Това включва лазерни и ерозийни технологии, струговане и фрезоване, огъване, формоване и заваряване, както и много други производствени технологии.

Съвместен щанд на компании в областта на електрониката ще представи цялата верига на стойността и ще включва дискусии от форума по електроника.

В зоната за бизнес старт до десет млади компании могат да си осигурят своя собствена изложбена площ (4 m²) на атрактивна цена и да използват това пространство в продължение на четирите дни за връзка с клиенти и установяване на нови контакти.

Екип на Formula Student от Хамбургския университет за приложни науки ще демонстрира иновативни технологии и методи на преподаване с помощта на едноместна състезателна кола.

Всеки ден на две сцени ще текат презентации, семинари и дискусии върху актуалната проблематика от сферата на производствените технологии, като устойчивост, изкуствен интелект, нови таланти и обучение, дигитализация, автоматизация и много други, допълват организаторите.

     
Източник: Messe Stuttgart

Ключови думи: Messe Stuttgart   NORTEC   металообработващи машини   производствени технологии   металообработка   търговско изложение  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...