Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

WIN Eurasia 2024 се подготвя за тридесето юбилейно издание в Истанбул

WIN Eurasia е представител на световното индустриално изложение Hannover Messe на регионалния пазар и водещ индустриален търговски панаир в региона на Евразия. Панаирът ще се проведе в Istanbul Expo Center от 5 до 8 юни 2024 г., информират от Deutsche Messe.

Представяйки технологиите на бъдещето от първа ръка, WIN Eurasia се откроява като огледало на глобалната индустриална трансформация в Турция, като същевременно предлага уникална платформа за компании, позиционирани както на вътрешния пазар, така и на глобалната сцена.

За лидерите в индустрията WIN Eurasia предоставя възможност да покажат новаторски тенденции и технологии и решения от следващо поколение, като същевременно отваря врати за сътрудничество и допринася значително за увеличаване на стокообмена на Турция с другите страни.

Пътят на успеха

С обема на генерирания от търговския панаир от 90-те години на миналия век бизнес WIN Eurasiaизиграва ключова роля за растежа на индустрията, представяйки нови възможности за износ и авангардни иновации на изложители и посетители от всички краища на света – от Корея до Германия, от Италия до Китай, Алжир, Тунис, Казахстан, Иран.

Мениджърът на проекта WIN Eurasia от Hannover Fairs Turkey Сена Менгюл споделя вълнението на индустрията по отношение на предстоящото издание: "Като представители на Hannover Fairs Turkey имаме удоволствието да организираме най-големия международен търговски панаир в региона на Евразия. Успехът на WIN Eurasia продължава да расте експоненциално в продължение на три десетилетия, обединявайки всички компоненти на индустриалното производство в уникална платформа."

По време на 30-годишната си история WIN Eurasia се откроява като приобщаваща платформа, привличаща стотици хиляди посетители и хиляди компании от стотици страни. Предлагайки място, където производствените компании могат да намерят решения за всеки аспект от свързаните сектори, водещото за региона търговско изложение свързва турската производствена индустрия със световните пазари и допринася за успешния бизнес и растежа на износа на Турция.

Оценявайки приноса на търговския панаир за индустрията, Сена Менгюл допълва: "WIN Eurasia е не само място за срещи и място за откриване на иновациите, но и организация, която допринася значително за растежа на индустрията чрез сътрудничествата, за които проправя път. Благодарение на генерирания бизнес много компании изложители успяват да излязат на целевите пазари след изложението и да постигнат ползотворни резултати."

Повече за WIN Eurasia 2024

WIN Eurasia 2024, с подкрепата на Министерството на търговията, приветства участниците с мотото "#WIN30Years Old" и предлага на участници и посетители да станат част от най-голямата търговска мрежа в Евразийския регион. Със събития и специални зони, четиридневното събитие гарантира, че присъстващите ще се насладят на пълноценно изживяване.

През 2024 г. WIN Eurasia обединява различни индустрии в специални тематични области, сред които 5G и Metaverse, цифрови фабрики и роботизирани приложения, секция за сгъстен въздух и компресори ComVac. Ще присъстват още технологии за устойчивост, енергийна ефективност, въглеродно неутрални решения, иновации за зелена трансформация в индустрията.

Тази година стартира зоната за водородни технологии Hydrogen Exclusive, която ще акцентира върху индустриални решения, използващи водород, които са тясно свързани с бъдещето.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: WIN Eurasia   Hannover Fairs Turkey   производствени технологии   търговско изложение  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...