Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ITM Industry Europe събира в Познан лидерите от технологичния сектор

Международното изложение ITM Industry Europe е ключово място за срещи и обмяна на опит между лидерите в машиностроителната индустрията. Събитието ще се проведе от 4 до 7 юни 2024 г. на традиционното място – в панаирния център MTP Poznan Expo в Познан, Полша, съобщават организаторите от GRUPA MTP.

Тази година изложители от световна класа в областта на металообработката, производствените решения, автоматизацията и роботизацията ще представят съвременни машини, технологии и премиерни решения в десет обособени панаирни зали. Ще има нови зони, съчетаващи наука и бизнес.

Очаква се изложението да изненада посетителите с мащабите си и с новите интерактивни изложбени пространства. Следвайки интереса на посетителите, значително място е отделено на шоурума за повърхностна обработка, за който са поканени водещи компании от сектора. Участието си в тази зона са вече са потвърдили близо четиридесет производители, сред които BASF, Castor, Ecoline, EKO-BHL Tuszko, Indufinish.

Зона за наука и стартъпи

Панаирът ITM Industry Europe от години свързва представителите на науката и бизнеса. Това издание ще бъде придружено от специален проект, създаден от университети и изследователски институти. В зоната за наука и стартъпи участниците ще научат за последни изобретения и нови проекти. Тук ще бъдат представени и иновациите в индустрията и възможностите за получаване на субсидии за научноизследователска и развойна дейност.

Най-големият TECH Stage форум в Полша

За пореден път ITM Industry Europe ще бъде домакин на завладяващ TECH Stage – най голeмият в Полша, организиран от DBR77 и Grupa MTP.

"Този път форумът ще запълни цялата 5G зала, в която каним: доставчици на роботи, интегратори и доставчици на софтуер. На едно място, като част от Фабриката на бъдещето, ще могат да се видят роботи, стартъпи, производствения лабиринт, AR/VR станции", разказва Катаржина Швароцка, главен маркетинг директор в DBR77.

В зона DBR77 всеки ден ще има различни демонстрации за посетителите, които се интересуват от иновативни решения в индустрията. Ще има презентации на доставчиците на технологии, които ще разкажат на сцената за най-новите си решения.

На щанда ще бъдат показани над 20 роботизирани станции от всички големи световни доставчици на роботи, мобилни и AGV роботи и ERP системи. Станциите ще бъдат разположени по пътеката, така че да бъде възможно да се проследи целият производствен и логистичен процес. Ще има и конкурс за най-добра реализация на годината. В сътрудничество с партньори ще бъдат представени и най-обещаващите пазарни решения, свързани в областта на IoT.

Програмата на панаира ще включва още презентации на последните тенденции в индустрията, дебати, конференции, работни семинари по актуални теми.

Отраслов обхват на ITM Industry Europe

 • Металообработващи машини и инструменти;
 • Индустриална автоматизация;
 • Роботизация;
 • Металургия;
 • Леярство;
 • Заваряване и рязане на метали;
 • Повърхностна обработка;
 • Адитивно производство;
 • Софтуер;
 • Индустриална метрология.
     
Източник: GRUPA MTP

Ключови думи: ITM Industry Europe   международен технически панаир   металообработка   автоматизация  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...