Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Бизнес срещи с корейски индустриалци в София

26.03.2012   |   Събитията
 

Търговската секция на Посолството на Република Корея в България осъществи индивидуални бизнес срещи между представители на водещи корейски компании и потенциални български партньори. Срещите се проведоха на 26 март т. г. в град София между 9 и 17 ч. в хотел Кемпински.

От корейска страна участваха компанията SE CHANG STEEL, която се занимава с висококачествена стомана; ADDTEC - производител на устройства за прикачване към ходовата част на автомобила; WIDIN– производство на различни видове бургии; WOO RIM MACHINERY - редуктори с различни индустриални приложения в машиностроенето, както и резервни части за багери и мотокари, и части за вятърни турбини.

В бизнес срещите участваха и SAM WON TECH Co.,Ltd, които произвеждат части за вятърни турбини, LED системи, хибридни вятърно-соларни системи; SE GAE HYDRAULIC, специализирани в хидравлични клапани, хидравлични колектори за тежкотоварни машини и съоражения; MATTRON Corp, компания за вискотехнологични PLC устройства и Smart Grid мрежи и SHIN CHANG MACHINE, чиято дейност е свързана с производстовото на различни видове и размери стоманени скоби за автомобили, трактори и машини.

     
Източник: КОТРА; снимка: sxc.hu

Ключови думи: производство   Корея   машини   редуктори   вятърни турбини  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...