Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Кьолнският панаир за ХВП машини и технологии Anuga FoodTec стартира след седмица

21.03.2012   |   Събитията
 

От 27 – 30 март 2012 г. ще се проведе Кьолнският панаир за машини и технологии за преработка, опаковане и безопасност на храни - Anuga FoodТec. На тазгодишния форум се очакват близо 1 300 изложители от 35 страни, което по думите на организаторите, е своеобразен рекорд в историята на събитието. Над 400 фирмите ще участват за първи път, като повече от 50% от изложителите са от Италия, Холандия, Дания, Франция, Великобритания, Швеция, Испания, Австрия, Турция и САЩ.

Българското присъствие се изразява с участието на шест компании: Биомашиностроене - производител на оборудване за ХВП и други индустрии, Термохран Инженеринг (Стара Загора) - специализирана в областта на топло- и масообменната техника и машини за ХВП, Kittner Anlagen- und Maschinenbau (с представителство в с. Клояново, обл. Пловдив), Donido Machine Industry (Хасково)- производител на компоненти за млечната индустрия, търговското инженерингово дружество ТМ ИНОКС (Пловдив) и производителят на машини за консервната индустрия Индекс-6.

За първи път пред публика ще бъде представена на живо Robotik-Pack-Line, напълно автоматизирана линия за обработка на сурово месо. Ще  бъдат изложени технологии за всички етапи на производствения процес – преработка на селскостопански продукти, пълнене и пакетиране, автоматизация, софтуер, КИПиА, сигурност на храните, управление на качеството, опазване на околната среда, биотехнологии, охлаждане, транспорт, складиране, логистика, помощни материали, добавки, услуги.

Съпътстващата програма включва 27 специализирани форума, които засягат теми, свързани с емулгирaща техника, ултразвук, енергийна ефективност, капсулиране, сензорна техника, нанотехнологии, температурна логистика, обработка на месо, дюзи и помпи, IT, роботи в пекарната индустрия, екструдери, опаковане с промяна в атмосферата и др.

     
Източник: Кьолнски панаир

Ключови думи: Кьолнски панаир   технологии за преработка   машини за ХВП  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...