Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Търсят се инструменти за нефтени и газови сондажи

Проучване и добив на нефт и газ – София търси доставчик на оборудване за нефтени и газови сондажи. Обществената поръчка е за доставка и въвеждане в експлоатация на дълбочинни инструменти, оборудване и софтуерни приложения за станция за сондажни геофизични изследвания в нефтени и газови сондажи, по договор за безвъзмездна финансова помощ с Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.

Изискват се следните елементи: дълбочинни инструменти за открит ствол за измерване, с възможности за едновременна цифрова регистрация, работещи при температура не по-малко от 160° С и налягане не по-малко от 100 Мра; наземна сондажно-геофизична система за открит ствол с управляващ панел с включено оборудване; радиоактивни източници за работа и калибриране на инструментите с контейнери. Необходимо е  и компютърно оборудване, съвместимо с приложението за анализ и интерпретация на изследванията, както и Софтуерен пакет за управление и регистрация, анализ и интерпретация на изследванията.

Монтирането, инсталирането и свързването на цялото оборудване е съгласно техническата спецификация, дадена от Възложителя. То завършва с получаване на напълно работоспособна и функционираща станция за сондажно геофизични изследвания.

Геофизичните дълбочинни инструменти, инсталираният хардуер и софтуер подлежат на тестове в базата, според указанието, или в производствената база на Изпълнителя. Мястото на изпълнение на поръчката е гр. Монтана. Срокът за изпълнението й е 210 дни. Приоритет при избор на изпълнител е цената, а срокът за получаване на искания за документи или за достъп до тях е 17 ч. на 4 май 2012 г. Офертите ще бъдат отворени на 15 май в централата на бенефициента Проучване и добив на нефт и газ в София.

     
Източник: Агенция за обществени поръчки; снимка: ogep-bg.com

Ключови думи: АОП   дълбочинни инструменти   измерване   нефтени и газови сондажи  

Област: Обществени поръчки  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...