Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

КАД Пойнт представи продукти на Autodesk – версии 2013 за машинно конструиране

16.05.2012   |   Събитията
 

На 15 май т.г. КАД Пойнт беше домакин на семинар на тема "Новите продукти на Autodesk – версии 2013 за машинно конструиране". Събитието се състоя в зала 4244 на Технически университет-София от 13:30 часа.

Програмата на семинара включваше представяне на програми на Autodesk за образованието, както и приложението им Технически университет-София; Възможности на Autodesk Inventor 2013 и Autodesk Product Design Suite 2013: Генератор на машинни елементи (създаване и изчисляване на редуктор), Генератор на рамкови конструкции, Якостни и динамични симулации, Работа с големи сглобени единици и генериране на чертежи; Концептуален дизайн с Autodesk Alias Design; Инструментална екипировка (анализ на запълване Moldflow).

Във втората част на лекционната програма, присъстващите проектанти се запознаха с Autodesk Product Design Suite 2013: Връзка на AutoCAD и AutoCAD Mechanical с Inventor; Визуализация с Autodesk Showcase, както и възможностите за проектиране на промишлени предприятия и оптимизация на производствените процеси (Логистика на предприятие) с Autodesk Factory Design Suite 2013.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Autodesk   машинно конструиране   якостни и динамични симулации   инструментална екипировка  

Област: Събития  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...