Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

ProOne представи в България смазочни масла и продукти за обогатяване на гориво изцяло на растителна основа

18.05.2012   |   Бизнес
 

Смазочни масла и продукти за обогатяване на гориво изцяло на растителна основа бяха представени в България от американската компания ProOne. Базираната в Калифорния фирма създава иновативни лубриканти за производствени съоръжения, минната и добивната индустрия, автомобили и др. Продуктите са създадени изцяло на растителна основа и са съвместими за употреба с петролни и синтетични масла.

Представянето на продуктите на ProOne у нас беше организирано от консултанската компания Technology Transfer Associates в рамките на серия от конференции с подкрепата на Литекс Моторс.

ProOne Engine Life Treatment е създаден за намаляване на триенето, температурата и износването на двигателя. Той създава йонна връзка с метала в двигателя, което предоставя изключителна защита. Продуктът е особено ефективен при стартиране на мотора, когато двигателят е особено податлив на повреждане. Употребата му може да улесни работата и да удължи живота на широк спектър мотори – от косачки, през автомобили и камиони, до корабни двигатели.

ProOne Fuel Maximizer e високо концентриран продукт за обогатяване на горивото в двигателя на автомобила. Употребата му води до по-ефективно изгаряне в цилиндрите, което значително намалява разхода на гориво и вредните емисии. Продуктът действа като разбива големите горивни частици, ускорява изгарянето на твърдите въглеводородни молекули и понижава температурата на изгаряне на саждите. ProOne Fuel Maximizer е подходящ за автомобилни, железопътни, корабни и други двигатели, които работят с бензин или дизел. Съвместим е с петролни и синтетични масла.

Смазочното масло XPL-101 и универсалната грес EP-2 са решения за смазване на различни компоненти и части с широко приложение – у дома, за различни инструменти и оборудване, машини в производството, строителството, минното дело и транспорта.

     
Източник: V+O Communication; снимка: ProOne

Ключови думи: смазочни масла   машинни масла   петролни масла  

Област: Бизнес  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...