Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Среща на приятелите и потребителите на Autodesk в машиностроенето

31.05.2012   |   Събитията
 

На 30 май фирма КАД Пойнт беше домакин на среща на приятелите и потребителите на Autodesk в машиностроенето, съобщиха за MachineBuilding-Bulgaria.com от офиса на компанията.

Програмата на събитието стартира с преглед на новостите в AutoCAD 2013, Autodesk Inventor 2013, Autodesk Product Design Suite 2013 и Autodesk Factory Design Suite 2013. След прегледа, инж. Радослав Груйчев от КАД Пойнт представи предимствата на Autodesk Inventor Professional при динамичен и якостен анализ на челен товарач. В края на първата част присъстващите се запознават и със спецификите при конструиране с продуктите на Autodesk в КЦМ Технолоджи. Лектор на презентацията беше инж. Георги Петков, CAD мениджър и машинен конструктор в КЦМ Технолоджи.

Втората част на лекционната програма включваше темите "Оптимизация на проектирането на индустриални изделия с Autodesk Inventor Professional в ЕТЕМ България" с лектор инж. Шуаиб Мехмедали, ЕТЕМ България; "Предимствата на Autodesk Navisworks за управление на проекти в Уорли Парсънс България" – инж. Румен Сокуров, Уорли Парсънс България; "Използване на продуктите на Autodesk в Технически университет – София" - гл. ас. д-р инж. Георги Тонков.

Представители на Боуви-България, Атоменергоремонт, Заводкомплект и Геомин представиха пред аудиторията успешни истории с продуктите на КАД Пойнт и Autodesk.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Autodesk   машиностроене   AutoCAD 2013   Autodesk Inventor 2013   Autodesk Product Design Suite 2013   Autodesk Factory Design Suite 2013  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...