Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

КАД Пойнт удължава промоцията за продуктите на Autodesk

25.07.2012   |   Бизнес
 

КАД Пойнт удължи някои от сроковете за по-изгодно закупуване на продукти на Autodesk. До 27 юли т. г. клиентите могат да закупят AutoCAD LT 2013 с 200 евро отстъпка и да направят ъпгрейд към AutoCAD Inventor LT Suite 2013 от AutoCAD LT с 58% или 48% отстъпка.

Компанията предлага и обновяване на стари лицензи на продукти на Autodesk (практически от всеки продукт стара версия) до новите пакети: Product Design Suites, Factory Design Suite, Building Design Suite, Infrastructure Design Suite, Plant Design Suite, AutoCAD Design Suite. Офертата включва 20% или 10% отстъпка (или на цена между 35% и 60% от цената на нов лиценз в зависимост от версията на продукта и от пакета, с който се заменя).

В новите пакети на Autodesk са обединени, според областта на приложение, няколко (между 5 и 13) програмни продукта.

Клиентите на компанията имат възможност да обновят и стария си лиценз на продукт на Autodesk (практически от всеки продукт стара версия) до AutoCAD базиран продукт (AutoCAD, , AutoCAD Civil 3D, AutoCAD MAP 3D, AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical) с 30% или 20% отстъпка (или на цена между 35%  и 60% от цената на нов лиценз в зависимост от версията на вашия продукт и с кой нов продукт го заменяте).

КАД Пойнт припомня, че Autodesk е планирала синхронизиране на ценовата си политика за страните-членки на ЕС от 1 август т. г.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Autodesk   дигитално прототипиране  

Област: Бизнес  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...