Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

CAD/CAM семинар на фирма КАД Пойнт

 

На 26 септември т. г. фирма КАД Пойнт организира семинар на тема „Новите CAD/CAM продукти на Autodesk, Planit и MecSoft в машиностроенето”. Събитието се състоя в рамките на Международен технически панаир – Пловдив, зала 1, палата 6. Специален гост-лектор на семинара ще бъде Пол Роман, регионален мениджър на Autodesk.

В програмата на мероприятието бяха включени презентации, посветени на новите пакети Autodesk Factory Design Suite 2013; новостите в Autodesk Product Design Suite 2013 и Autodesk Inventor 2013: подобрения в скицирането, подобренияв детайлите, сглобените единици и рамковия генератор, нови инструменти за оформяне на чертежите, якостна симулация на тънкостенни детайли, оптимизиране на масата на изделията, разпознаване на 3D сканирани обекти, инструментална екипировка, връзка на AutoCAD и AutoCAD Mechanical с Inventor.

Присъстващите се запознаха и с Autodesk Inventor LT Suite 2013, новите „Облачни услуги“ на Autodesk и програми за мобилни устройства, както и с възможностите за проектиране на промишлени предприятия и оптимизация на производствените процеси с Autodesk Factory Design Suite 2013.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Autodesk   Autodesk Inventor LT Suite 2013   Planit   MecSoft   AutoCAD Mechanical   машиностроене   семинар  

Област: ОБучения  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Обучения/Семинари

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...