Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

СпейсКАД на Международния технически панаир в Пловдив

27.09.2012   |   Събитията
 

СпейсКАД представя решения за автоматизация на проектирането, техническата подготовка и производството на машини, инструменти и механични детайли по време на Международния технически панаир в Пловдив (24-29 септември т. г.).

На щанда на компанията (L3, Палата 14) посетителите могат да видят "на живо" възможностите на синхронната технология на Siemens в NX и Solid Edge да проектира до 100 пъти по-бързо от 3D CAD продукти с традиционна технология с фючъри и история на построенията. СпейсКАД представя още CADCAMDNC решения на Siemens за прозводители със CNC машини, SURFCAM/TRUEMill - CADCAM система с най-бързата механична обработка на формообразуващи повърхнини, директно асоциативна със SolidWorks, както и CADSTAR - водещо EDA решение от ZUKEN.

В рамките на Техническия панаир компанията проведе и семинар за представяне на QForm v.7 - решение за симулация и оптимизация на процеси и инструменти за пластична деформация на метали.

     
Източник: СпейсКАД

Ключови думи: СпейсКАД   Siemens   CADCAM   Solid Edge   QForm  

Област: Събития  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...