Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хидравличен линеарен агрегат на Marie-Bentz е отличен със златен медал и диплом

28.09.2012   |   Събитията
 

Хидравличният линеарен компактен агрегат HKAL на Marie-Bentz бе отличен със златен медал и диплом на Международния технически панаир Пловдив, съобщиха за IndustryInfo.bg от компанията.

"HKAL е електрохидравлична линеарна система, чиято конструкция съвместява хидравлична помпа, двигател, резервоар за масло, авариен стоп бутон, клемна кутия и нужните вентили така и изравнителен съд нужен за извършването на движението на цилиндъра.

Благодарение на комплексния и компактен дизайн, системата HKAL е подходяща за използване в хидравлични спирачни системи. Тя намалява разходите за съоръжения (маркучи и тръби и др.) и допълнителни машини и устройства и дава възможност за интеграция в системна диагностика с помощта на сензори. Чрез допълнителни модификации неговата дейност може да се разшири с използване на хидравлични клапани и други компоненти. Сред останалите предимства на агрегата са намаляване на времето и материалите за поддръжка, дълъг живот и лесна експлоатация, работа при лоши метеорологични условия", заявиха от Marie-Bentz.

Хидравличният линеарен компактен агрегат HKAL намира приложение при линеарни обслужвания в транспортни лентови системи в тежката, минната и добивната промишленост,позициониране и центриране на транспортни лентови системи, регулиране на клапи и вентили и др.

     
Източник: Marie-Bentz; снимка: TLL Media

Ключови думи: Marie-Bentz   хидравличен линеарен агрегат   HKAL  

Област: Събития  

SpaceCAD
hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...