Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

М КАД проведе обучение на преподавателите в ТУ София - филиал Пловдив

29.09.2012   |   Събитията
 

Фирма М КАД проведе обучение на преподавателите от катедра "Машиностроене и Уредостроене" към ТУ София - филиал Пловдив за работа с Autodesk Inventor Professional, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от компанията.

"Всички преподаватели получиха сертификати и могат успешно и професионално да използват огромните възможности на продукта при провеждане на семинарните занятия със студентите на ТУ София - филиал Пловдив", заявиха от М КАД.

Филиалът получи и софтуерни лицензи на Autodesk дарени от М КАД, с подкрепата на Autodesk. "Лицензите са за Autodesk Product Design Ultimate. Софтуерът е инсталиран в компютърната лаборатория на катедра "Машиностроене и Уредостроене", с ръководител доц. д-р. инж. Димитър Гогов Петров.

Пакетите Autodesk Product Design Suite Ultimate включват в себе си всички необходими продукти, покриващи нуждите на всяка една дисциплина изучавана в бакалавърските и магистърски програми на ТУ.

С това начинание бе положено и началото на бъдещо успешно сътрудничество на М КАД с ТУ София - Филиал Пловдив в стремежа за повишаване конкурентоспособността на учебното заведение и успешната професионална реализация на неговите студенти", допълниха от компанията.

     
Източник: М КАД

Ключови думи: М КАД   Autodesk   Inventor Professional   ТУ София - филиал Пловдив  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...