Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Първите фирми вече заявиха участието си в MachTech & METAL, IFAM, INTRONIKA и PLAST 2013 - 06.03.2013

06.03.2013   |   Начало»Предстоящо
 

Първите фирми вече заявиха участието си в индустриалните изложения на Интер Експо център – София, които ще се проведат между 6 и 8 март 2013 г., съобщиха организаторите.

За втора година фирмите ще представят нововъведения в машиностроенето, металургията, леярството и инструменталната екипировка (MachTech & METAL), в автоматизацията, роботиката и мехатрониката (IFAM), електронната промишленост и телекомуникациите (INTRONIKA) и в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост (PLAST).

Авторитетни инженерингови и търговски компании от България, Германия, Швейцария, Япония, Корея и други страни демонстрират прогреса в машиностроенето. Заявки за участие вече направиха компании като Гюринг България, Алфлет Инженеринг, ЛД, Лазатек, Ingmar/TRUMPF, Лакпром, Капрони, Кимекс, Индустриални крепежи.

Очакват се демонстрации на конструктивни и технологични нововъведения, нови серии машини и компоненти за машини, оборудване, инструментална екипировка и други изделия с отлични възможности, които ги правят предпочитани за производителите и за пазара.

Продуктовата гама включва металообработващи и металорежещи машини – фрезови, пробивни, шлифовъчни, машини с интегрирани възможности, за производство на детайли с изключителна прецизност и за заточване на инструменти, компоненти, решения за дистанционна диагностика и анализи и др.

Как се променя дизайнът и функционалността на изделията ще покажат експонатите на компании със силен корпоративен имидж и добри позиции на международния пазар.
Системи за ЦПУ и задвижвания, роботизация на процесите и високопроизводителни машини последно поколение ще демонстрират достиженията в автоматизацията.

По време на изложбите ще се проведат двустранни срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер и бизнес форум, където изложителите ще имат възможност да представят своите продукти, иновации, услуги и добри практики.

Организатори на изложенията са Българската браншова камара - машиностроене, Българска асоциация Полимери, словенската ICM и Агенция Булгарреклама.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Булгарреклама   MachTech & METAL   IFAM   INTRONIKA   PLAST  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...