Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

7 български компании взеха участие в изложението за металургия, електроника и строителни технологии Технома 2012 в Скопие

31.10.2012   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Седем български малки и средни предприятия взеха участие в 38-мото международното изложение за металургия, електроника и строителни технологии Технома 2012 между 16–20 октомври в македонската столица Скопие, съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), която организира българското участие.
 
Изложението се организира всяка година от 1975 г. от Скопския панаир – най-големият изложбен център в Македония. В тазгодишното издание на проявата взеха участие 178 фирми от 11 страни, които представиха своите продукти в секторите черна и цветна металургия, металообработваща промишленост, електро- и електронна промишленост, енергетика, строителни и изолационни материали, средства и оборудване за строителството, технико-технологични иновации, оборудване и технологии за слънчева енергия и възобновяеми източници, системи и сигнализации за пожари.

На българският щанд с площ от 100 кв. своята продукция представиха компаниите Астерикс Електроник – Пловдив (дизайн, проектиране, производство, асемблиране и монтаж на печатни платки и хибридни интегрални схеми), ДЮК 1 – Пловдив (изработка и монтаж на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, портални врати, дограма и др.), Елегант ЛТ – София (производство на PVC дограма и щори), Кофражна техника – Пловдив (разработване, проектиране и производство на кофражи, кофражни елементи и скелета), Стам Трейдинг – София (прозводство на алуминиеви сплави), ВИЗИ Интернешънъл Технолоджи – Шумен (проектиране и разработване на CAD/CAM модули), Вегас Електрик – София (инженеринг, проектиране, системна интеграция, машиностроене и др.).

Българското участие бе подпомогнато от ИАНМСП със средства от националния бюджет, като бяха поети разходите за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на национален щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог, рекламиране на участието.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   металургия   CAD/CAM   печатни платки  

Област: Събития  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...