Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Делова борса съпътства специализираните MachTech & Metal, IFAM, Intronika и Plast през 2013 г.

По време на предстоящите издания на индустриалните изложби MachTech & METAL, IFAM, Intronika и Plast, които ще се състоят от 6 до 8 март 2013 г., като съпътстващо събитие ще се проведе и делова борса (Industry MatchMaking-IMM 2013), която стъпва на най-голямата информационна мрежа в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, финансирана от Европейската комисия.

Изложбите представят нововъведенията в машиностроенето, металургията, леярството и инструменталната екипировка (MachTech & METAL), в автоматиката, роботиката и мехатрониката (IFAM), електронната  промишленост и телекомуникациите (INTRONIKA) и в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост (PLAST).

Организаторите от Българската браншова камара - машиностроене, Българска асоциация Полимери, словенската ICM d.o.o. и Агенция Булгарреклама предоставят възможност за 40% отстъпка от цената за наемане на изложбена площ за фирми, започнали своя бизнес 14 месеца преди старта на изложбите.

С модул Млад предприемач организаторите дават зелена светлина и стимулират начинаещи бизнесмени да развиват своя потенциал, да популяризират и да утвърждават своите постижения в индустриалната сфера. 

В кръга на участниците вече са и производители и дистрибутори от САЩ, Италия, Израел, Германия, България и други страни, като Ханза Флекс, Папе, ВСК Кентавър, Искра Силатроник, Панхим, VECO, TMG Таргет Медия Груп, IB Blumenauer, Spinner Werkzeugmaschinenfabrik и др.

Тяхната продукция намира широко приложение в промишлеността, селското стопанство, пътното строителство и други области и включва богат набор техника, хидравлични елементи и компоненти, екипировки за машини с ЦПУ, инструменти, нови изделия в електротехниката, апаратура за потенциално експлозивна атмосфера с висока степен на влагоустойчивост, електрооборудване за кари, осветители за пътна сигнализация, многостенни листове от поликарбонат, богат машинен парк за различни дейности в машиностроенето.

Българската стопанска камара – Съюз на българския бизнес и Фондация Приложни изследвания и комуникации – част от европейската мрежа за МСП, съвместно с Интер Експо Център и ICM d.o.o. създават условия участниците безплатно да се включат в двустранни срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер. Повече за борсата можете да откриете на страниците на Центъра за Външноикономическо сътрудничество и на Фондация Приложни изследвания и комуникация.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: индустриални изложби   индустрия   промишленост   машиностроене   ЦПУ  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...