Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
SpaceCAD

Условия за ползване

Ползването на информацията, публикувана на Machinebuilding-Bulgaria.com – българският портал за машиностроене, за лични цели (тоест нетърговска употреба) е абсолютно безплатно. Въпреки презумпцията за обективност и вярност на публикуваната в сайта информация, Ти Ел Ел Медиа ООД (Издател) не може да бъде отговорен за възможната поява на грешки, недостатъци и дефекти, както и за резултатите от тях – евентуални загуби или пропуснати ползи. Не можем също и да гарантираме, че съдържанието на портала винаги ще отговаря на моментните цели и нужди на посетителите.

Въпреки че екипът на Machinebuilding-Bulgaria.com прави проверки и анализи на информацията, която се публикува в сайта, Издателят не носи отговорност за достоверността й, както и за бъдещи евентуални негативни резултати от нейното публикуване за трети лица. Тъй като форматът на сайта е портал, той се базира на множество препратки и връзки към други страници, документи и сайтове в Интернет. Въпреки че изборът и публикуването на хипервръзки към други текстове, страници и графичен материал подлежи на контрол, за тяхното съдържание в миналото и понастоящем Издателят на Machinebuilding-Bulgaria.com не може по никакъв начин да отговаря като точност, коректност, съдържателност, пълнота и качество. Издателят на портала не носи отговорност и за резултите от търсенето чрез търсачките на портала – за изчерпателност, достоверност и база за съставянето на заключения.

Цялата информация, подавана от регистрирани потребители - фирми, лица и институции, подлежи на публикуване в съответната област на портала само по преценка и след одобрение на Информационен отдел на Machinebuilding-Bulgaria.com. Въпреки това Издателят на портала има правото да съкращава, допълва, видоизменя и т.н., тоест да редактира по своя преценка текстовете преди тяхното публикуване. Въпреки редактирането, Издателят не носи отговорност за достоверността на текстове, подадени от външни автори, както и за евентуални негативни резултати за трети лица вследствие от нейното публикуване.

При използване на информация от Machinebuilding-Bulgaria.com – българският портал за машиностроене, се изисква задължително позоваването на източника чрез точното изписване на следния текст: “Machinebuilding-Bulgaria.com – българският портал за машиностроене”. Публикуването на връзки към снимки, статии и материали от сайта www.Machinebuilding-Bulgaria.com в друга интернет страница или другаде е възможно само след изричното съгласие на Издателя. При неспазване на тези изисквания Издателят на портала ще сезира съответните компетентни държавни органи.

Цялото съдържание на Machinebuilding-Bulgaria.com – българският портал за машиностроене, е под защитата на действащото законодателство за авторските и сродните му права. Всички статии, снимки и материали са предназначени само за лично ползване. Използването им за друго, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, както и всякаква форма на комерсиално използване, както и пълното, частичното или преработено препредаване към трети лица без знанието и съгласието на Издателя е забранено и подлежи на санкции по предвидения от закона ред.

За разрешения за ползване и за допълнителна информация, пишете на адрес:
Editors(at)IndustryInfo.bg

hofmann
РАИС
CADPoint
Атлас Техник

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПАКС Сълюшънс  ADS TEC
SpaceCAD
 
реклама
CADPointАтлас Техник
Walter Tools

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...