Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SpaceCAD проведе семинар за автоматизирано проектиране

12.03.2013   |   Събитията
 

SpaceCAD организира семинар на тема "Автоматизирани решения за проектиране и производство" в рамките на изложението за машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка MachTech & Metal, което се проведе между 6 и 8 март в Интер Експо Център, София. Участниците в семинара се запознаха с новите методи за автоматизирано проектиране на продукти и инструменти, показани бяха решения за симулиране и оптимизиране на инструменти и технологични процеси.

Първата част на семинара бе посветена на технологиите и решенията за автоматизирано проектиране на продукти. Основни теми бяха: автоматизация със синхронно моделиране; параметрично конструиране на машини чрез електронни таблици и шаблони; оптимизация чрез симулация и инженерни анализи; дизайн и моделиране на бутилки от пластмаса и бласт форми; симулация производствения процес за оптимизация на процес/инструмент; генериране на технологии и управляващи програми за CNC машини.

В центъра на втората част от семинара бе автоматизираното проектиране на инструменти. Програмата включваше презентации за синхронно моделиране при проектиране на инструменти и CAM, автоматизирано проектиране на формообразуващ инструмент, автоматизирано симулиране и оптимизация на инструмент и технологичен процес, коване и термична обработка.

     
Източник: SpaceCAD

Ключови думи: SpaceCAD   проектиране   синхронно моделиране   CNC машини   CAM   MachTech & Metal  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...