Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ДиТра организира семинар за Delcam

26.03.2013   |   Събитията
 

На 26 март т. г. се проведе традиционният семинар за Delcam „Новите технологии дават нови възможности”, организиран от фирма ДиТра. Събитието, което се проведе в Новотел Пловдив, привлече специалисти в областта на машиностроенето и металообработката, партньори и клиенти на компанията.

В самото начало на семинара Цветан Стоянов, директор на ДиТра, направи ретроспекция на времето от предишното събитие и разказа за успехите фирмата през 2012 г. Първата част от събитието бе изцяло посветена на фирма Delcam и и развитието на нейните CAM системи, както и демонстрация на възможностите за моделиране, изработка и контрол на електроди за обемна ерозия с Delcam Electrode. Традиционно в програмата бе включена и презентация на клиент, използващ софтуер на Delcam. Стойче Милошевски, мениджър „Поддръжка и развитие“ на  македонската фирма TING показа как PowerMILL и SolidWorks  повишават ефективността на инструменталното производство.

Втората част на семинара започна с представянето на новите възможности във FeatureCAM и Delcam for SolidWorks. С подобрените възможности присъстващите бяха запознати. Огнян Каравасилев, експерт Техническа поддръжка в ДиТра акцентира върху подобренията по отношение на потребителския интерфейс, както и подобрената сигурност за клиента.
Демонстрация на добрите практики в използването на PowerMill бе направена от Красимир Василев, експерт Техническа поддръжка в ДиТра, който запозна участниците с някои от най-успешните проекти на компанията в областта на обработката на стъкло, пластмаса и други.

Програмата продължи с презентации на някои от партньорските компании на ДиТра, а именно Булмакметал (Okuma), Бимекс Лимитид (Mazak), Полимета С (DMG/Moriseiki), Eduflex. В своите представяния те акцентираха върху новостите в продуктовите си гами и подчертаха ползите от използването на софтуерните продукти на Delcam.

 

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ДиТра   Delcam   PowerMill   инструментално производство   Булмакметал   Бимекс Лимитид   Полимета С   Eduflex  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...