Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ДиТра организира семинар за Delcam

26.03.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 26 март т. г. се проведе традиционният семинар за Delcam „Новите технологии дават нови възможности”, организиран от фирма ДиТра. Събитието, което се проведе в Новотел Пловдив, привлече специалисти в областта на машиностроенето и металообработката, партньори и клиенти на компанията.

В самото начало на семинара Цветан Стоянов, директор на ДиТра, направи ретроспекция на времето от предишното събитие и разказа за успехите фирмата през 2012 г. Първата част от събитието бе изцяло посветена на фирма Delcam и и развитието на нейните CAM системи, както и демонстрация на възможностите за моделиране, изработка и контрол на електроди за обемна ерозия с Delcam Electrode. Традиционно в програмата бе включена и презентация на клиент, използващ софтуер на Delcam. Стойче Милошевски, мениджър „Поддръжка и развитие“ на  македонската фирма TING показа как PowerMILL и SolidWorks  повишават ефективността на инструменталното производство.

Втората част на семинара започна с представянето на новите възможности във FeatureCAM и Delcam for SolidWorks. С подобрените възможности присъстващите бяха запознати. Огнян Каравасилев, експерт Техническа поддръжка в ДиТра акцентира върху подобренията по отношение на потребителския интерфейс, както и подобрената сигурност за клиента.
Демонстрация на добрите практики в използването на PowerMill бе направена от Красимир Василев, експерт Техническа поддръжка в ДиТра, който запозна участниците с някои от най-успешните проекти на компанията в областта на обработката на стъкло, пластмаса и други.

Програмата продължи с презентации на някои от партньорските компании на ДиТра, а именно Булмакметал (Okuma), Бимекс Лимитид (Mazak), Полимета С (DMG/Moriseiki), Eduflex. В своите представяния те акцентираха върху новостите в продуктовите си гами и подчертаха ползите от използването на софтуерните продукти на Delcam.

 

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ДиТра   Delcam   PowerMill   инструментално производство   Булмакметал   Бимекс Лимитид   Полимета С   Eduflex  

Област: Събития  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...