Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mazak ще представи над 230 машини на EMO 2013

Yamazaki Mazak ще представи над 230 модела машини на международното изложение EMO 2013, което ще проведе между 6 и 21 септември 2013 г. в Хановер, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от фирма Бимекс, представител на японската компания у нас.

Сред тях са широк набор от ЦПУ стругови центри, вертикални и хоризонтални обработващи центри, многофункционални и лазерни машини. На щанда на Mazak (C61, зала 27), разположен на площ от 2500 кв. м, ще бъдат представени и различни системи за автоматизация и софтуерни решения, както и последният модел ЦПУ система за управление Mazatrol.

Машините са произведени в различни глобални производствени бази на Mazak в Япония, Великобритания и Сингапур. Сред тях ще бъдат най-новите модели Integrex и Variaxis и 3 вида нови големи многофункционални машини. Компанията ще представи и допълнителни нови модели с ЦПУ Sinumerik от Siemens.

Мрeжата на Mazak от 13 Технологични центъра в Европа, от които 4 в Германия, предоставя удобна поддръжка на място за да се помогне на потребителите да използват максимално възможностите на своите машини през времето на употребата им от първоначалната покупка до внедряването в производство.

"Ще използваме ЕМО като възможност да представим нашите последни иновации. Мотото 'Направете по-добре' ще бъде водещо на нашето присъствие на панаира, подчертавайки многото фактори, които потребителите трябва да подобрят през времето на употреба на своите машини - от финансовата и енергийна ефективност до важната поддръжка по приложенията, налична на място и бързо доставяните резервни части и сервиз на шпинделите. Освен посещението на панаира ЕМО ние силно насърчаваме всички производствени инженери да посещават най-малко 2 пъти в годината най-близкия технологичен център на Mazak за да бъдат в течение с последните иновации и да развият силно партньорство на място, което е необходимо за постоянни подобрения в производителността", коментира Маркус Бартън, управляващ директор на Mazak в Европа.

Mazak разполага с 13 технологични центъра в Европа, 4 от които в Германия.

     
Източник: Бимекс

Ключови думи: Бимекс   Yamazaki Mazak   ЦПУ системи   стругови центри   Integrex   Variaxis   ЕМО 2013  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...