Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Арсенал предлага нова фрезова машина

29.09.2014   |   Бизнес
 
Българският производител на фрезови машини Арсенал разшири предлаганата гама с модела ФУ321МС, съобщиха от компанията. „Новата ни машина ФУ321МС се предлага с безстепенно честотно регулиране на главният превод. При него се скъсява кинематичната верига, повишава се надеждността при експлоатация и се намаляват енергийните разходи. Повишените обхвати на оборотите, подаванията и бързият ход позволяват използването на нови съвременни инструменти при оптимални режими на работа и повишена трайност. Целта на всички тези подобрения е повишаване производителността на машините”, заявиха производителите.
 
„Фрезовите машини на Арсенал се изпълняват в универсални, вертикални и вертикално-универсални модификации, с размери на работната маса от 250mm до 400mm. Стандартното изпълнение включва безстепенно честотно регулиране на подавателния превод, система за централизирано мазане на направляващите и др. Машините се предлагат със следните опции: пултово управление на подаванията чрез джойстик; автоматичен цикъл за надлъжното преместване; механизъм за обиране на хлабината при надлъжното преместване; цифрова индикация на подаванията и преместванията.
 
Различните приспособления като вертикална фрезова глава (ВФГ), универсална фрезова глава (УФГ), щос глава (ЩГ), универсален делителен апарат, делителна маса, дорници за хоризонтална и вертикална обработка, комплект затегателни елементи и др. правят машините широко универсални.
 
Нашите машини се реализират в Европа, Азия, Северна и Южна Америка, Африка и Австралия и се отличават с голям експлоатационен ресурс и висока стабилност за своя клас.
Напълно окомплектовани те са незаменим помощник за малки фирми с широк профил на металообработка. При големи производители машините успешно се вписват за отделни операции в участъци оборудвани с машини с ЦПУ”, допълниха от Арсенал.
     
Източник: Арсенал

Ключови думи: Арсенал   фрезови машини   ФУ321МС  

Област: Технологии  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...