Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Списание Инженеринг ревю е официален медиен партньор на MachTech&InnoTech 2015

07.01.2015   |   Бизнес
 

Инженеринг ревю - списанието на българската индустрия, е официален медиен партньор на MachTech&InnoTech 2015. Специализираното изложение за машини, технологии и индустриално оборудване ще се проведе между 11 и 13 март т.г. в Интер Експо Център София.

Изложителите ще представят нововъведения в металорежещите и металообработващи машини, пневматичната и хидравличната техника, електроника и индустриална автоматизация.

По традиция форумът предлага възможност за участие в двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер в рамките на втория ден от изложението. Срещите се организират със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и среден бизнес.

За втора поредна година в рамките на изложението ще се проведе и младежкият кариерен форум в областта на инженерните науки "Аз, инженерът", който отново ще комбинира елементи на изложение, кариерен форум, лекторска част и участие в работилници и дискусии.

Организаторите от Агенция Булгарреклама очакват събитието да надхвърли мащаба на предишното издание, като се предвижда и голям брой нови участници, които ще съобразят представянето си с новия акцент в изданието – InnoTech, фокусиран върху иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация и задвижващи технологии, индустриални мрежи и софтуер, контролно-измервателни прибори и аналитична апаратура, роботика и мехатроника.

Като официален медиен партньор на MachTech&InnoTech 2015 издателство TLL Media ще Ви информира за новостите от изложението и съпътстващите събития на страниците на сп. Инженеринг ревю и специализирания ни портал за машиностроене MachineBuilding-Bulgaria.com.

     
Източник: TLL Media,Агенция Булгарреклама

Ключови думи: Инженеринг ревю   изложение   MachTech&InnoTech 2015   Агенция Булгарреклама  

Област: Бизнес  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...