Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Над 100 изложители участваха в тазгодишните издания на MachTech&InnoTech и Вода София

18.03.2015   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Организаторите на изложенията за индустриална техника и воден мениджмънт MachTech&InnoTech и Вода София отчитат тазгодишните им издания като успешни, споделиха те за портала IndustryInfo.bg Двата бизнес форума се проведоха паралелно от 11 до 13 март в Интер Експо Център.

В рамките на трите изложбени дни специалисти от машиностроителния и водния сектор представиха свои нови продукти и разработки. Общо над 100 изложители представиха повече от 200 световни бранда. Сред посетителите бяха както български, така и фирми от Англия, Италия, Румъния, Гърция и др.

На 12 март като част от съпътстващата програма на MachTech&InnoTech се проведоха двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми – B2B MatchMaking, организирани за трета поредна година със съдействието на Enterprise Europe Network.

Тази година в рамките на един ден събитието даде възможност за осъществяването на над 170 срещи между заинтересованите компании, като се включиха фирми от Холандия, Белгия, Тунис, Испания, Турция, Сърбия и др. По време на изложението за четвърта поредна година бяха връчени и наградите за принос в насърчаването и популяризирането на електрическата мобилност в България "Кубратов меч“ от Индустриален клъстер “Електромобили“ (ИКЕМ).

През 2015 г. ИКЕМ бе партньор на изложението в частта на новата му тематика InnoTech - за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация, мрежи и софтуер, аналитична апаратура, роботика и мехатроника. В дните на МаchTech&InnoTech се проведе и бизнес форум за иновации и конкурентоспособност, на който бяха представени нови научни решения, продукти, услуги и успешни практики на компаниите в изложението.

Тазгодишното издание на изложението Вода София го утвърди като най-големия бизнес форум в страната за водния сектор, категорични са организаторите. Приоритети пред събитието бяха предоставяне на директен контакт с участващите компании от индустрията, сключване на договори и внедряване на нови и прогресивни решения в управлението на водните ресурси. Вода София успя да привлече вниманието и на държавните институции и бизнеса върху ВиК сектора в България, чрез седмата конференция „БУЛАКВА” на тема „Енергийна eфективност в отрасъл ВиК”, организирана от БАВ.

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: MachTech&InnoTech   Вода София   технологичен трансфер   машиностроене   ВиК   воден сектор  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...