Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Спейскад ще участва във Втория национален форум за 3D печат

22.02.2017   |   Събитията
 

Спейскад ще вземе учатие във второто издание на националния форум "3D печатът – предвестникът на 4-ата индустриална революция", което ще се проведе на 16 март т. г. в конферентен център Капитал Форт, София, съобщават от компанията. Спейскад е и основен партньор в организацията на събитието.

Форумът е насочен към представители на производствени компании от секторите машиностроене, металообработка, автомобилостроене, самолетостроене, производство на пластмасови изделия, алуминиеви и пластмасови профили, опаковки, инструментална екипировка, механични системи. Очаква се на събитието да присъстват и представители на архитектурни и проектантски бюра, строителни компании, Монетния двор, рекламни и дизайнерски агенции, на университетите и БАН, Медицинска академия и медицински научно-изследователски центрове, зъботехнически лаборатории, музеи – археологически, исторически, етнографски къщи и др.

     
Източник: Спейскад; снимка: ICT Media

Ключови думи: Спейскад   SpaceCad   3D печат  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...