Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Роботи, софтуер от ново поколение и 3D принтиране на MachTech & InnoTech

04.04.2017   |   Предстоящо
 

Ново поколение технологии, машини и инструменти ще представи тази година разрастващото се изложение MachTech & InnoTech, което ще се проведе между 4 и 7 април в Интер Експо Център.

Сред компаниите, които ще представят специализиран софтуер за дизайн, визуализация, и симулация, са Солтех и Рапид Прогрес. От фирма FANUC пък ще демонстрират образователен пакет за изграждане на специалисти по промишлена роботика.

Организаторите съобщават, че посетителите на щанда на Спейскад ще могат да се запознаят с ключови решения за дизайн и оптимизация на продукти, управление на цифрови производства и решения за 3D печат на метални и пластмасови детайли, а Технологика ще предложи голям избор на цялостни софтуерни средства за 3D проектиране, симулиране, визуализация, които помагат за лесното и бързо разработване на иновативни проекти.

От Интер Експо Център очакват интерес сред посетителите да предизвика и високоскоростен заваръчен робот от Арамет, проектиран да задоволи високите изисквания при електродъговото заваряване.

Успоредно с MachTech & InnoTech ще се проведат и 11-ото издание на изложението за водния сектор Вода София и младежкият инженерен форум "Аз, инженерът".

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: MachTech & InnoTech   Интер Експо Център   ИЕЦ   Солтех   Рапид Прогрес   FANUC   Спейскад   Технологика   Арамет  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...