Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Двустранни бизнес срещи на MachTech&InnoTech 2018

Двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании ще се проведат в рамките на MachTech&InnoTech от 26 до 29 март т. г. в Интер Експо Център (ИЕЦ), съобщават организаторите.

"Създаването на устойчива среда и добър екип са два oт основните фактори за успешен бизнес. За да се разгърне обаче пълният потенциал на една компания и да бъдат оптимално развити възможностите на бизнеса, е изключително важно представителите на компаниите да се срещнат "на четири очи". Именно тази уникална възможност предоставяме на международното изложение MachTech&InnoTech", коментират от ИЕЦ.

MatchMaking срещите ще се осъществят с подкрепата на Enterprise Europe Network и ще се проведат на 28 март. Участието е безплатно, като е необходима регистрация в срок до 20 март, информират организаторите. След преглед на подадените заявки, всеки одобрен участник ще получи персонален график за срещи в рамките на събието.

Основни сегменти на тазгодишното изложение MachTech&InnoTech ще бъдат: "Мехатроника", "Индустриална автоматизация и софтуер", "3D принтиране", "Металообработване, лазерни технологии и заваряване" и "R&D машинни инструменти". Последното издание на изложението привлече над 120 водещи компании, представляващи над 250 световни бранда.

Най-много фирми са регистрирани от секторите на металообработката и инструменталното оборудване (65%), следвани от индустриалната автоматизация и индустриалния софтуер (20%) и компаниите от направление качествен контрол и тестване (10%). Освен увеличаване на българските и чуждестранните изложители, форумът отчита все по-голям чуждестранен интерес, привличайки посетители от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия, допълват от ИЕЦ.

Паралелно с международния форум ще се проведе и изложението Вода София, посветено на управлението на хидро сектора.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: Интер Експо Център   ИЕЦ   MachTech&InnoTech   MatchMaking  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...