Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Специалисти от Аква Джет 2011 участваха в обучение на URACA

30.10.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

За осигуряване на добра техническа поддръжка и безпроблемно обслужване на помпените агрегати, в края на месец октомври сервизните специалисти на Аква Джет 2011 посетиха URACA (Германия) и участваха в организираното от немската компания седмично обучение. Така на място екипът на Аква Джет можа да се запознае с нововъведенията и спецификата на сервизното обслужване на новите модели високонапорни плунжерни помпи.

"Присъстващите на обучението се запознаха с нововъведенията в продуктовата гама на URACA. В портфолиото на фирмата вече присъстват нови модели помпи, които гарантират ниска консумация на енергия и минимално износване вследствие на високата механична ефективност на помпената конструкция. Отделено беше особено внимание на цялата гама помпи за почистване на канализация, с които фирмата е утвърдена като лидер в световен мащаб", разказаха от Аква Джет 2011.

По време на практическата част на обучението участниците имат възможност да отремонтират на практика различни модели помпи, клапани и да получат ценни съвети от немските специалисти. В този формат са проведени и специализирани дискусии с отговори на конкретни въпроси от професионалната практика.

"Получените нови сертификати ни дават увереността, че предлаганото от нас сервизно обслужване е на високо ниво. Клиентите ни могат да разчитат на бързо и надеждно техническо обслужване, както и да заявят своя абонамент при нас. Съвсем скоро ще разполагаме с мобилна работилница, която да бъде на място при всеки възникнал проблем. Така времето за ремонт и разходите, свързани с транспортиране на детайлите, ще бъдат оптимизирани. И още един важен акцент – клиентите ни могат да получат оригинални резервни части за своите помпи и агрегати, независимо от годината на производство, а това означава и удължаване продължителността на експлоатация на машините", обясниха от Аква Джет 2011.

     
Източник: Аква Джет 2011

Ключови думи: Аква Джет 2011   URACA  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...