Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Специалисти от Аква Джет 2011 участваха в обучение на URACA

30.10.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

За осигуряване на добра техническа поддръжка и безпроблемно обслужване на помпените агрегати, в края на месец октомври сервизните специалисти на Аква Джет 2011 посетиха URACA (Германия) и участваха в организираното от немската компания седмично обучение. Така на място екипът на Аква Джет можа да се запознае с нововъведенията и спецификата на сервизното обслужване на новите модели високонапорни плунжерни помпи.

"Присъстващите на обучението се запознаха с нововъведенията в продуктовата гама на URACA. В портфолиото на фирмата вече присъстват нови модели помпи, които гарантират ниска консумация на енергия и минимално износване вследствие на високата механична ефективност на помпената конструкция. Отделено беше особено внимание на цялата гама помпи за почистване на канализация, с които фирмата е утвърдена като лидер в световен мащаб", разказаха от Аква Джет 2011.

По време на практическата част на обучението участниците имат възможност да отремонтират на практика различни модели помпи, клапани и да получат ценни съвети от немските специалисти. В този формат са проведени и специализирани дискусии с отговори на конкретни въпроси от професионалната практика.

"Получените нови сертификати ни дават увереността, че предлаганото от нас сервизно обслужване е на високо ниво. Клиентите ни могат да разчитат на бързо и надеждно техническо обслужване, както и да заявят своя абонамент при нас. Съвсем скоро ще разполагаме с мобилна работилница, която да бъде на място при всеки възникнал проблем. Така времето за ремонт и разходите, свързани с транспортиране на детайлите, ще бъдат оптимизирани. И още един важен акцент – клиентите ни могат да получат оригинални резервни части за своите помпи и агрегати, независимо от годината на производство, а това означава и удължаване продължителността на експлоатация на машините", обясниха от Аква Джет 2011.

     
Източник: Аква Джет 2011

Ключови думи: Аква Джет 2011   URACA  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...