Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Европейските програми са добър повод за инвестиция в най-доброто оборудване

25.01.2012   |   Експертно
 


Знакови иновации за Хермле са създаването на моделите С22, С42 и на гиганта С60. Новите CNC високопроизводителни обработващи центри от Хермле са перфектна симбиоза от гъвкавост, компактност, динамика и екипировка. Абсолютната новост от последната година в Хермле е т. нар. МТ концепция (Mill and Turn – фрезоване и струговане), техническа иновация за надеждно и цялостно обработване на прецизни детайли. Обработващите центри C 50 U MT dynamic, C 60 U MT dynamic и C 42 U MT dynamic сега са и с напълно интегрирана функция за струговане за цялостна обработка. Познатата модифицирана портална/Gantry конструкция предлага идеални предпоставки за интегрирането на въртящите оси (A - хоризонтална ос на въртене и C - вертикална ос на въртене). Лагеруваната в леглото на машината А-ос гарантира много голяма стабилност. В С-оста на мястото на обикновената NC маса, която служи само за позиционирането на детайла, сега се намира пълноценна кръгла въртяща се NC маса, която достига при C 42 U MT dynamic 800 оборота за минута, а при по-голямата C 50 U MT dynamic - 500 оборота за минута. По този начин могат да се правят прецизни обработки чрез струговане и комбинирани обработки чрез фрезоване/ струговане.
Във връзка със засилената политика на подкрепа за усвояването на средства от Европейските фондове очакваме засилен интерес към нашите машини. Всички от бранша знаят, че ние произвеждаме може би най-устойчивите и прецизни машини в световен мащаб. Не е тайна също, че и инвестицията в една такава машина не е малка и е доста трудоемка за българските мащаби. Европейските програми са един добър повод за инвестиция в най-доброто. С помощта на субвенционирането клиентът получава на цената на една нискобюджетна машина най-доброто и увеличава многократно шансовете си за завоюване на нови европейски и световни пазари.

Георги Цанков, Хермле България

     
Източник: сп. Инженеринг ревю

Ключови думи: Хермле   Hermle   център   фреза   струг  

Област: бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Експертно

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...