Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

ДиТра домакин на XIII-та среща на приятелите на SolidWorks

13.06.2012   |   Събитията
 

От 1 до 3 юни т.г. в хотел Орловец, курортен комплекс Пампорово се състоя XIII-тата среща на приятелите на SolidWorks. Събитието събра над 120 представители на машиностроителния бизнес в България и Македония – инженери, технически директори и собственици на фирми, съобщиха организаторите от ДиТра.

"В рамките на форума бяха представени последните новости в развитието на продуктите на водещите фирми в световната CAD/CAM индустрия DS SolidWorks Corp. и Delcam plc. За първи път пред българска аудитория бяха показани софтуерните средства SolidWorks Plastics, SolidWorks Routing и Elecworks", сподели Цветан Стоянов, ръководител на CAD/CAM център ДиТра.

С интерес от страна на присъстващите бе посрещната и сесия Иновации, представяща български постижения в света на високите технологии. Във фокус бяха модерните машини, произведени от Трейд Майстер за Мауер Локинг Системс.

Панелът Симулации бе посветен на успешното сътрудничество на БИГ АД с Altas Mashinen, а домакините на сесия Управление – ЕРАТО споделиха опита си в изграждането на система за управление на инженерните данни. Акцентът в сесия Технологии бе поставен върху комбинацията от използването на системи за проектиране и управление на NC машини в Мауер Локинг Системс.

"Както винаги досега, срещата бе високо оценена от участниците и със сигурност за тях беше изключително полезно и интересно събитие. ДиТра ще продължава ежегодно да организира такива срещи, а също и други специализирани събития", допълниха организаторите.

     
Източник: ДиТра

Ключови думи: ДиТра   SolidWorks   CAD/CAM индустрия  

Област: Събития  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...