Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IFT се слива с Schaeffler Engineering

12.08.2015   |   Бизнес
 
Schaeffler Engineering се слива с Ingenieurgesellschaft für Triebwerkstechnik (IFT), дъщерното дружество на Schaeffler Technologies. След приключването на сделката доставчикът на инженерни услуги от град Вердол ще работи под името Schaeffler Engineering, която има 250 служители и оборот от продажби на стойност 26,1 млн. евро за 2014 г.
 
Сливането на двата доставчика на услуги е планирано още от пълното придобиване на IFT от Schaeffler през 2013 г. "IFT е установен експерт в проверката на газоразпределителни механизми и планирането и изготвянето на изпитателни стендове по поръчка на клиента", обясни Ролф Лауфс, главен изпълнителен директор на Schaeffler Engineering. Фирмата от Клаустал-Целерфелд разполага с 39 изпитателни клетки с 80 изпитателни стенда и 6 цялостни системи за изпитване на двигатели.
 
"IFT и Schaeffler Engineering са незаменими партньори на автомобилните производители и доставчици като Schaeffler. Нуждите, на които трябва да отговорим, драстично се промениха от 1990 г. насам, а сегашният акцент е главно върху утрешната мобилност", подчерта проф. д-р инж. Питър Гутзмър, заместник главен изпълнителен директор и главен технологичен директор в Schaeffler на церемонията по случай 25-ата годишнина на IFT.
 
Чрез стратегическото разширение Schaeffler Engineering цели да обособи изпитателните стендове като отделен, трети клон на дейността си в бъдеще, наред с инженерните си услуги и продукти.
     
Източник: Schaeffler

Ключови думи: Schaeffler   IFT   Schaeffler Engineering   IFT  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...