Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон със сертифициран експерт по безопасност на машините по CMSE - 06.06.2016

06.06.2016   |   Начало»Бизнес
 
Ехнатон информира, че от миналата година има в екипа си специалист, сертифициран с международна квалификация за безопасност на CMSE®. Това е инж. Иван Василев – ръководител направление Pilz, който успешно е преминал квалификационната програма и е получил международния сертификат от TÜV Nord.
 
Тъй като предлагането на решения за безопасност на машини e един от приоритетите на Ехнатон и компанията инвестира и работи активно в това направление, наличието на сертифициран експерт по международен стандарт като CMSE® е естествен ход в развитието на тази част от дейността й.
 
"CMSE® е най-престижният начин да бъде установена компетентността  в областта на безопасност на машини. Предимството на тези сертифицирани специалисти е надграждането на техния опит с още повече специфични умения и професионално ноу хау за различни браншове на индустрията, където безопасността на машините е изключително важен елемент“, заявиха по повод сертифицирането представители на фирмата.
 
„От 2013 година контролиращото и сертифициращо звено TÜV Nord работи съвместно с нашия партньор Pilz за развитие на квалифицирани и сертифицирани кадри по CMSE®. Специалистите, които успешно преминат изпита и бъдат сертифицирани от TÜV Nord като CMSE®, са признати в цял свят като експерти по безопасност на машини и са в състояние да прилагат индивидуални решения и да споделят знанията си на място, с колеги или клиенти", допълват от компанията.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Pilz   CMSE   безопасност на машините  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...