Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Разнообразна конферентна програма на ceramitec 2018

10.04.2018   |   Предстоящо
 

Международното изложение за керамичната индустрия и сектора на праховата металургия ceramitec ще се проведе в Мюнхен между 10 и 13 април т. г. Участниците в събитието могат да очакват и богата конферентна програма, включваща лекции и дискусии, в рамките на които представители на бранша ще обсъдят теми, актуални за всички представени на изложението сектори.

В допълнение, ще се проведат и няколко презентации на познати в областта компании – FCT Systeme, Eisenmann Thermal Solutions и Bongioanni Macchine. За първи път тази година програмата включва специална междудисциплинарна зона, посветена на адитивното производство.

На 10 април паралелно с откриването на ceramitec ще се състои Годишната среща на Германската асоциация на керамичната индустрия, както и Денят на праховата металургия, по време на който представители на индустрията и научната общност ще разгледат различни теми, обхващащи всички аспекти на технологията. За 11 април е предвиден Денят на тежката глина, в който ще бъде акцентирано върху новите тенденции в производството на керемиди и дигитализацията в тухларската промишленост.

На 12 април съпътстващата изложението програма ще е с фокус върху техническата керамика – в над 20 лекции експерти ще обсъдят теми като праховата технология, разработката и производството на компоненти и техните приложения. За втори път конферентната програма на ceramitec включва и Кариерен информационен ден (13 април) за студенти и млади професионалисти от сектора.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   Мюнхенски панаир   ceramitec   керамична индустрия   глина   тежка глина  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...