Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ХХV Международна научно-техническа конференция "Металолеене 2018" - 18.04.2018

18.04.2018   |   Начало»Предстоящо
 

Между 18 и 20 април т. г. в хотел "Ростов" в Плевен ще се проведе 15-ото издание на международната конференция "Металолеене", организирана от Научно-техническия съюз по машиностроене (НТСМ).

Събитието предоставя платформа за за среща между представители на научната общност от различни държави и специалисти от индустрията. По време на конференцията ще бъдат представени последните научни достижения в областта и ще бъдат обсъдени актуалните проблеми на леярския сектор.

Основните тематични направления на форума са леене на черни и цветни метали и сплави, разработване и изследване на свойства на нови сплави, машини, съоръжения, екипировка и материали за леярски технологии, нови методи и съоръжения за контрол и управление на леярските процеси и мениджмънт на леярското производство.

По време на откриването на конференцията ще бъдат връчени наградите от конкурса "Отливка на 2017 година", целящ популяризиране на усилията на фирмите от бранша за усвояване на нови и усъвършенстване на действащи технологии и открояване на най-добрите практики в леярката гилдия.

     
Източник: НТСМ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: НТСМ   Научно-технически съюз по машионостроене   Металолеене 2018   металолеене   леярско производство  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...