Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schuette с два щанда на EMO Hannover 2019

03.09.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Schuette ще участва с два щанда на изложението за металообработващата индустрия EMO Hannover 2019, което ще се състои между 16 и 20 септември, съобщиха от Хофман Консулт България, представител на немския производител у нас.

На щанд D 08 в хале 17 Schuette ще представи революционен едношпинделен автомат серия ЕСХ, базиран на доказаната конструкция на многошпинделните автомати серия SCX за обработка на комплексни детайли от прътов материал с върхова скорост, продуктивност и качество, информират от Хофман Консулт.

"Наред с иновативния дизайн и по-атрактивната цена в сравнение с многишпинделните прътови автомати, машината се характеризира с кратки времена на смяна на екипировката при къси серии и по-висока скорост и продуктивност от познатите досега на световния пазар едношпинделни прътови автомати на други производители. Комплексната обработка на детайли е възможна благодарение на окомплектовката на револвера машината откъм централния шпиндел с до 4 бр. триосни револверни глави за стоящи инструменти и инструменти със собствено задвижване и до 2 бр. пълноценни триосни револверни глави за паралелна обработка на срещуположния револвер. Високодинамичните торгмотори на револверните глави дават възможност за осъществяване на изключително кратки времена за стартиране и смяна на инструментите. Действащи като NC-ocи, те осъщестяват, чрез кинематичен куплунг с оста на основния шпиндел, пълноценна У ос за всяка револверна глава", подчертават от Хофман Консулт.

По този начин могат да работят едновременно до 4 инструмента на главния и в същото време още 2 броя на срещуположния револвер. Цялата окомплектовка на главния и насрещния револверен блок е опция и дава възможност за доокомплектация на машината в процеса на експлоатация по желание на клиента, допълват от компанията.

На щанд J 34 в хале 6 акцент ще бъде новият модел 5-осна шлифовъчна машина за Schuette 335 Linear.

     
Източник: Хофман Консулт

Ключови думи: Хофман Консулт   Hofmann Consult   Schuette   EMO Hannover  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...