Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schuette с два щанда на EMO Hannover 2019

03.09.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Schuette ще участва с два щанда на изложението за металообработващата индустрия EMO Hannover 2019, което ще се състои между 16 и 20 септември, съобщиха от Хофман Консулт България, представител на немския производител у нас.

На щанд D 08 в хале 17 Schuette ще представи революционен едношпинделен автомат серия ЕСХ, базиран на доказаната конструкция на многошпинделните автомати серия SCX за обработка на комплексни детайли от прътов материал с върхова скорост, продуктивност и качество, информират от Хофман Консулт.

"Наред с иновативния дизайн и по-атрактивната цена в сравнение с многишпинделните прътови автомати, машината се характеризира с кратки времена на смяна на екипировката при къси серии и по-висока скорост и продуктивност от познатите досега на световния пазар едношпинделни прътови автомати на други производители. Комплексната обработка на детайли е възможна благодарение на окомплектовката на револвера машината откъм централния шпиндел с до 4 бр. триосни револверни глави за стоящи инструменти и инструменти със собствено задвижване и до 2 бр. пълноценни триосни револверни глави за паралелна обработка на срещуположния револвер. Високодинамичните торгмотори на револверните глави дават възможност за осъществяване на изключително кратки времена за стартиране и смяна на инструментите. Действащи като NC-ocи, те осъщестяват, чрез кинематичен куплунг с оста на основния шпиндел, пълноценна У ос за всяка револверна глава", подчертават от Хофман Консулт.

По този начин могат да работят едновременно до 4 инструмента на главния и в същото време още 2 броя на срещуположния револвер. Цялата окомплектовка на главния и насрещния револверен блок е опция и дава възможност за доокомплектация на машината в процеса на експлоатация по желание на клиента, допълват от компанията.

На щанд J 34 в хале 6 акцент ще бъде новият модел 5-осна шлифовъчна машина за Schuette 335 Linear.

     
Източник: Хофман Консулт

Ключови думи: Хофман Консулт   Hofmann Consult   Schuette   EMO Hannover  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...