Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Юбилейното издание на parts2clean идва обновено и с разширен обхват

Тазгодишното двадесето издание на водещия международен търговски панаир за индустриални детайли и почистване на повърхности ще се проведе от 26 до 28 септември в изложбения център в Щутгарт, Германия, съобщават организаторите от Deutsche Messe.

За да отговори на структурните промени и новите тенденции в промишлеността и самия енергиен преход и на конкретните задачи и изискванията към индустрията, изложението идва с обновен облик и разширен набор от решения.

Отражение на нуждите на потребителските индустрии

Като водещ международен мрежов център за машинни компоненти и почистване на повърхности, parts2clean отразява изискванията на редица потребителски индустрии и предлага уникално глобално  портфолио от решения в тази сфера.

"В допълнение към познатите основни области на почистване на промишлени компоненти, ние покриваме и нови и непрекъснато променящи се задачи в сфери като мобилност и енергиен преход, автоматизация, дигитализация и изкуствен интелект, устойчивост, както и в някои индустрии с по-строги регулаторни изисквания. Решенията за почистване ще имат нарастваща роля в електрониката, сензорните технологии, оптичната индустрия, медицинските и фармацевтичните технологии", заявява Хендрик Енгелкинг, глобален директор в Deutsche Messe. Енергийната ефективност на системите и процесите за почистване е друга област, която ще бъде обхваната от предстоящия parts2clean.

Висока чистота – повече от просто почистване

За първи път в двадесетгодишната история на parts2clean, тазгодишното издание ще включва акцент на тема "Висока чистота". "Фокусът тук ще бъде върху по-специфични задачи, които търсят своето решение – за сложни механични компоненти за индустрията, в прецизната оптика и оптоелектроника, в медицинската техника", информира Енгелкинг.

Високите изисквания в тези области могат да бъдат изпълнени само ако се вземе предвид цялата верига от процеси, в която важна роля има и почистването. Важни фактори тук са чистотата на предварителните процеси, производствените материали и средата. Съществено влияние имат условията на работната среда, като например адаптирана чиста стая, както и избягването на повторно и кръстосано замърсяване.

Двуезичен технически форум предоставя поле за обмен на знания

Специализираният форум на parts2clean е една от ключовите атракции на изложението. Ще има симултантен превод (немски – английски) на презентациите на известни учени, изследователи и представители на индустриалните среди, които ще споделят своите знания и опит, примери за решения и добри практики по широк спектър от теми.

"По този начин parts2clean предлага на местните и международни посетители ценен източник на знания за запознаване с тенденции, иновации, бенчмарк приложения и доклади от областта. Участието в техническия форум на parts2clean е безплатно за изложителите и посетителите на панаира", пояснява Хендрик Енгелкинг.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   parts2clean   промишлено почистване   повърхностна обработка   почистване на детайли  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...