Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Юбилейното издание на parts2clean идва обновено и с разширен обхват

Тазгодишното двадесето издание на водещия международен търговски панаир за индустриални детайли и почистване на повърхности ще се проведе от 26 до 28 септември в изложбения център в Щутгарт, Германия, съобщават организаторите от Deutsche Messe.

За да отговори на структурните промени и новите тенденции в промишлеността и самия енергиен преход и на конкретните задачи и изискванията към индустрията, изложението идва с обновен облик и разширен набор от решения.

Отражение на нуждите на потребителските индустрии

Като водещ международен мрежов център за машинни компоненти и почистване на повърхности, parts2clean отразява изискванията на редица потребителски индустрии и предлага уникално глобално  портфолио от решения в тази сфера.

"В допълнение към познатите основни области на почистване на промишлени компоненти, ние покриваме и нови и непрекъснато променящи се задачи в сфери като мобилност и енергиен преход, автоматизация, дигитализация и изкуствен интелект, устойчивост, както и в някои индустрии с по-строги регулаторни изисквания. Решенията за почистване ще имат нарастваща роля в електрониката, сензорните технологии, оптичната индустрия, медицинските и фармацевтичните технологии", заявява Хендрик Енгелкинг, глобален директор в Deutsche Messe. Енергийната ефективност на системите и процесите за почистване е друга област, която ще бъде обхваната от предстоящия parts2clean.

Висока чистота – повече от просто почистване

За първи път в двадесетгодишната история на parts2clean, тазгодишното издание ще включва акцент на тема "Висока чистота". "Фокусът тук ще бъде върху по-специфични задачи, които търсят своето решение – за сложни механични компоненти за индустрията, в прецизната оптика и оптоелектроника, в медицинската техника", информира Енгелкинг.

Високите изисквания в тези области могат да бъдат изпълнени само ако се вземе предвид цялата верига от процеси, в която важна роля има и почистването. Важни фактори тук са чистотата на предварителните процеси, производствените материали и средата. Съществено влияние имат условията на работната среда, като например адаптирана чиста стая, както и избягването на повторно и кръстосано замърсяване.

Двуезичен технически форум предоставя поле за обмен на знания

Специализираният форум на parts2clean е една от ключовите атракции на изложението. Ще има симултантен превод (немски – английски) на презентациите на известни учени, изследователи и представители на индустриалните среди, които ще споделят своите знания и опит, примери за решения и добри практики по широк спектър от теми.

"По този начин parts2clean предлага на местните и международни посетители ценен източник на знания за запознаване с тенденции, иновации, бенчмарк приложения и доклади от областта. Участието в техническия форум на parts2clean е безплатно за изложителите и посетителите на панаира", пояснява Хендрик Енгелкинг.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   parts2clean   промишлено почистване   повърхностна обработка   почистване на детайли  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...